Volkswagen Käfer 1/18 Wehrmacht
Volkswagen Käfer 1/18 Wehrmacht
Zdravím kolegové. Vzal jsem starší model (statiku) "Brouka" od firmy Burago a předělal ho do podoby v jaké sloužil u Wehrmachtu. Bylo jich jen pár, ale podvozek se masově využíval pro Kübelwageny a Schwimmwageny.
Naposledy upravil(a) Ody dne 11 zář 2019, 16:52, celkem upraveno 1 x.
- Radovan Preč
- PzKpfw IV
- 8
- Lokalita: Ostrava
Re: Volkswagen Käfer 1/18 Wehrmacht
Tak za mne 1* povedený kousek
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Moc pěkný. Mám ho také připraveného na tisk, akorát v šestnáctině a v dost sci-fi verzi kterou jsem náhodou nedávno viděl na internetě a okamžitě jsem se rozhodnul, že toto prostě musím časem mít. Akorát mi teď bohužel trochu stávkuje tisková hlava na tiskárně a než po vánocích dorazí z číny nová E3D V6 tak to zatím tisknout nebudu.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Ta povrchovka je fakt moc pěkná.Celé se mi to moc líbí.
Dobrý výsledok kvalitnej práce. Je fakt pekný.
na pohlad super
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj kolegové !
Oprašuji tohle vlákno. Hledám podklady na kamo válečného Brouka, co měl na bocích velké červené kříže na bílém podkladovém kulatém poli. Asi verze První pomoci. Poradí mi někdo ? P.S. Poděkování je hezká věc, ale raději se revanšuji jinak. Například gořílka není problém !!! R.R.R.
Oprašuji tohle vlákno. Hledám podklady na kamo válečného Brouka, co měl na bocích velké červené kříže na bílém podkladovém kulatém poli. Asi verze První pomoci. Poradí mi někdo ? P.S. Poděkování je hezká věc, ale raději se revanšuji jinak. Například gořílka není problém !!! R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !