Ahoj.Zkoušel již někdo tohle,nebo má někdo v tanku ? Co ty konektory pro připojení přijímače ???
https://www.rctank.de/Taigen-V3-24-GHz- ... er-Sparset
RX18 s přídavným zvukem
Re: RX18 s přídavným zvukem
milane, ja to mel v PZIV , je to o neco lepsi nez klasicka jednotka, hlavne zvuk je zvlast tak ze je nezavisly , zvuk je o neco lepsi, ale jinak na ovladani atd to neni kdovijaky pokrok do predu, na youtube jiste jsou videa , elmod nebo ibu to neni to je jasny , konektory jsou v pohode, do desky ty " jejjich " a druhy konec klasicky prijimacovy (nebo servo ) konektory
Naposledy upravil(a) LK88 dne 23 zář 2018, 22:38, celkem upraveno 1 x.
Re: RX18 s přídavným zvukem
Ahojte,
pozeral som na stránky výrobcu, kde je, samozrejme, vychválený. Podľa mňa až tak nič svetového, v základe je to RX 18. Jediné plus vidím, že zvuk je samostaný, akože 3W a že časom budú aj ďalšie moduly so zvukmi rôznych tankov a externé vstupy pre 6 kanálový prijímač. Inak plné využitie je len s V2/V3, staršia V1 neovláda všetky funkcie, neodporúčajú sa Lipolky a Lionky, takže za cenu 60€ si dokážem predstaviť aj niečo lepšie. Samozrejme je to len môj osobný názor, nemal som možnosť to odskúšať.
Karol
pozeral som na stránky výrobcu, kde je, samozrejme, vychválený. Podľa mňa až tak nič svetového, v základe je to RX 18. Jediné plus vidím, že zvuk je samostaný, akože 3W a že časom budú aj ďalšie moduly so zvukmi rôznych tankov a externé vstupy pre 6 kanálový prijímač. Inak plné využitie je len s V2/V3, staršia V1 neovláda všetky funkcie, neodporúčajú sa Lipolky a Lionky, takže za cenu 60€ si dokážem predstaviť aj niečo lepšie. Samozrejme je to len môj osobný názor, nemal som možnosť to odskúšať.
Karol