hlavni deska RX18
hlavni deska RX18
Dobry den! Vymenuji Rx13 za RX18 a protoze barevne znaceni je u kazdeho tanku jine a schema zapojeni nedokazu sehnat, mam pochybnosti u pripojeni prijimace. Prikladam namalovany obrazek orientace konektoru, snad je to zjevne. Prosim napiste mi cisla jak jdou dratky shora dolu v konektoru v Rx18 (je orientovany na vysku) podle jejich poradi na prijimaci (viz. obrazek). Moc dekuji.Pavel
Re: hlavni deska RX18 - obrazek
omlouvam se, nedovolilo mi to prilozit obrazek bmp.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: hlavni deska RX18
Žádný obrázek od tebe se nezobrazuje.V každém případě nezapomeň odpojit baterii !!!
Žlutý,zelený a modrý vlevo dole je přijímač.Ať se ti to podaří.
Snad ti pomůže tohle.
Žlutý,zelený a modrý vlevo dole je přijímač.Ať se ti to podaří.
Dekuji za rychlou rekaci. BYla tak rychla, ze jsem nestacil vystavit obrazek, ktery jsem tam poprve nedal (nevsiml si, ze forum nedovoluje bmp). Dekuji za obrazek, ten znam, problem je v odlisnem barevnem znaceni (snad kazdy tank ma jine). Proto bych poprosil o poradi dratku cisly.Obrazek tam jiz je.Cisla jsou 1,2,3 na konektoru prijimace, ktery je orientovan dratky nahoru a zamkem k nam. No a o ciselne kodovani dratku na konektoru na RX18 (orientace na vysku tak jak je v RX18) prosim.
Možná by bylo dobré vyfotit všecky komponenty co máš.
A mrkni se, zdali nebydlí někdo blízko tebe - že by ti poradil.
A mrkni se, zdali nebydlí někdo blízko tebe - že by ti poradil.
A mas to barevne znaceni jako je na uvedenem obrazku? Jak mas barvy zapojene do prjimace? Z toho si to uz odvodim. Kdyz se divas na prijimac a mas konektor nahore a zamkem k sobe.Dik.
Dekuju. A kdybys se podival na pripojeni dratku do prijimace, jak jdou prosim za sebou? Zluty, zeleny, modry? Kdyz je konektor nahoru a zamkem k Tobe. Dekuju za info, ja mam kablik bez jednoho konektoru a uplne jine barvy.
A CO TOHLE TO TI SNAD UŽ POMUŽE A JESTLI NE TEK MĚ PĚKNĚ NAŠTVEŠ PROTOŽE JSEM KVULI TOMU ROZEBRAL CELEJ TANK
Dik!!! A toto bylo to reseni Uz je to zcela v provozu Akorat jen domyslim uchyceni nove desky a pak se vrhnu na dalsi upravy vzhledu. SUper a diky moc.