Trautenau
Trautenau
Ahoj z Trutnova ..... navštívil jsem forum jako modelarskou inspiraci .... a jsem mile překvapen sšikovnosti některých jedinců modelaru.... doteď jsem byl přesvědčený ze největší pacienti jsou plastikari..... uz se těším na procházení vláken ..... diky za přijetí .... zdraví Vás Amos
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Re: Trautenau
Ahoj vítám tě na fóru a těším se na tvé projekty,a že budeš jak pišeš stejný pacient.
Ahoj sousede , tak Tě vítám mezi námi zde na fóru . Těší mne že je zde další kolega z okolí a těším se na Tvé projekty s i setkání . Je zde mnoho šikovných chlapů a i já zde čerpám mnoho inspirací i informací . Zdraví Milan z Hostinného ....
budu zase trosku hnidopich, Amos at se ti tu libi , ale je zvykem se trosku blize predstavit...ze jsi z trutnova je trosku malo, si myslim tedy ja...
tak modelařím s přestavkami cely život....začal jsem na zakladní škole železničním nodelářsvím ........tam bylo max 2 misto na republice ....do toho nejaka ta technika1:48.......k tomu zase jiný soudek .....autíčka na autodráhu.....a muj tatík začínal v HK s RC autama ...tzv.čouďáky........posledních 10 let se věnuji RC Letadlum na letišti v Mladých bukach.......do toho samozřejmě cestování po světě tak zbýva mene času.......
Zdravím ,
tato pozvánka samozřejmě neplatí jen pro Amose , ale i pro všechny ostatní.
V sobotu 26.8. jezdíme s rc tanky ve Velkém Pořící u školy. Samá dobrá společnost PetrNC- místní KÁPO má to pod palcem , moje maličkost , Fanda a Fanda plus Kuba Doležalovi a kluci z Olešnice u Červeného Kostelce Radek a Míra.
TAKŽE PŘIJĎTE POBEJT
tato pozvánka samozřejmě neplatí jen pro Amose , ale i pro všechny ostatní.
V sobotu 26.8. jezdíme s rc tanky ve Velkém Pořící u školy. Samá dobrá společnost PetrNC- místní KÁPO má to pod palcem , moje maličkost , Fanda a Fanda plus Kuba Doležalovi a kluci z Olešnice u Červeného Kostelce Radek a Míra.
TAKŽE PŘIJĎTE POBEJT
Jen doplním souřadnice konání akce:
50°27'41.493"N, 16°11'22.059"E
P.S. Předpověď počasí je více než příznivá ......