Tak jsem zkusil upravit můj tank a doufám že bude aspoň drobek kritiky . Předělal jsem spodek do kovové vany , kola i pásy . Vyměněná je řídící jednotka za IBU III , ovladání je vyměněno za serva . Pokusil jsem se i přebarvení ale jsou to moje první úpravy tak doufám že s ním můžu přijet do Lešan .....
Stug III G
Re: Stug III G
No pekny stug...hezke, jen mozna trosku patiny , malicko pospinit atd...hezky tancik
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Máš to dobrý chlape.
Velice zdařilý kousek, ostudu rozhodně neudělá. Jediné, jak píše Láďa, je moc "voňavej", chtělo by ho trochu ušpinit. Návod jak na to mají kolegové ze Slovenska. Na youtube dali video jak na to https://www.youtube.com/watch?v=tEC0-Sf ... e=youtu.be
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Ahojpechy píše:Uz bych muj bejvalej stroj nepoznal jen podle tech drevenejch schurzen. Pekny jen ja bych tu praseci hlavu cervene nedelal,ale kazdej mame jinej vkus. Pekne jsi to predelal.
myslel jsem si, že je to ten tvůj bejvalej.......
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Děkuji za chválu i kritiku , na patinu si zatím netroufám .... Ušpinit ho stačím během jízd Na celé předělaní jsem měl jen 4 soboty a je na něm stále co vylepšovat ...
Pechy , chtěl jsem zachovat Tvojí hlavu ale při stříkaní se stala nehoda a tak jsem šel do originální podoby dle fotek .Přesto dík kluci
Pechy , chtěl jsem zachovat Tvojí hlavu ale při stříkaní se stala nehoda a tak jsem šel do originální podoby dle fotek .Přesto dík kluci
pravda je, že Stug v Kubince má tu palici červenou barvou, a na pravém čelním pancíři červeně nějaký ksicht asi čerta či co to je , v realu jsem viděl tenhle model ted v Lešanech a vypadá dost pěkně
Moc děkuji za pochvalu , palici jsem dělal dle předlohy z fotek na netu .Chtěl jsem nechat původní od Pechy ale stalo se mi že barva stekla a tak jsem zkusil tuto možnost a nechám ji když se líbí .... Teď budu řešit kouřák a zvuky , moc děkuji za pochvalu Milan