Pozorně si prečítaj a budeš moudřejší http://www.mujtank.tym.cz/jaky-doporucite-rc-tank-t191/11mh11 píše:Zdar Hosi cesti...vidim,ze ste zbehli v tychto veciach a kedze silno uvazujem okupe RC modelu Tiger alebo Panther,rad by som poprosil o rady ohladom typov a tried v roznych cenovych relaciach(na Slovensku su v predaji min 3 verzie od fi.Heng Long).Na co si dat pozor?ktora verzia je kvalitnejsia?Ako sa chova plast.prevodovka a pasy a ako kov?
Kupa RC Tiger I alebo Panther
Re: Kupa RC Tiger I alebo Panther
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
hale Pavle ...schválně jakého jsi názoru
dnes z hlediska jízdních vlastností a spolehlivosti bych volil Panzer III....CO TY
dnes z hlediska jízdních vlastností a spolehlivosti bych volil Panzer III....CO TY
Vláďo vzhledem k možnosti dokoupení veškerého příslušenství které se nabízí k německé technice(to je komplet kov.tuning podvozku atd. ) bych se asi taky rozhodoval mezi Tiger 1 a Panzer III.mrst píše:hale Pavle ...schválně jakého jsi názoru
Škoda jen že se toho tolik nedělá na Ruské a Americké tanky (ale my co máme příležitost nastrojářské dílny tak to nějak oželíme).
Je pravda že Číňani se hodně rychle učej a tak i ty jejich modely jsou už trochu na úrovni.
Jen ta elektronika
Kovové pásy nevim ale plastové jsou bez problému (vlastní zkušenost ).11mh11 píše:Pajak dakujem...som sa dost dozvedel...Budem urcite volit verziu Kov...mrst,inklinujem od zaciatku skor k Tigru I v tomto prevedeni vzhladom na moje zaujmy o historiu ohladom 2sv.vojny a realnost modelu.Panther sa mi prestal po zrovnani detailov spracovanim pacit a Panzer III je na moj vkus priliz maly aj ked sa jedna o mierku 1/16.On bol v skutocnosti v podstate tiez mensi,ovsem model s rozmerom cca30cm nieje nic pre mna.No chcel som sa len uistit,kedze nepoznam nikoho kto takuto vec vlastni-pohybujem sa vo svete skor realnych zbrani. ....zaujima ma uz len teda este 1 vec hosi.Ako sa napr.chovaju kovove pasy na drevenej alebo laminatovej podlahe bytu?Neposkodia ju pri hre v interieri?manzelka by ma dorazila... dik
S kovovejma pásama budeš muset vyzkoušet co Manželka vydrží nebo vlastně co vydržíš ty
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Mrkni na toto http://www.asiatam.de/product_info.php? ... f017c7dc5911mh11 píše:Zdar Hosi cesti...vidim,ze ste zbehli v tychto veciach a kedze silno uvazujem okupe RC modelu Tiger alebo Panther,rad by som poprosil o rady ohladom typov a tried v roznych cenovych relaciach(na Slovensku su v predaji min 3 verzie od fi.Heng Long).Na co si dat pozor?ktora verzia je kvalitnejsia?Ako sa chova plast.prevodovka a pasy a ako kov?
Já jsem ho koupil a jsem velice spokojen.Má sice plastové pásy ale to pro začátek stačí.Jeho velkou předností jsou převodovky 3:1.Do týdne ho máš z Německa doma.K tanku mi přibalili prodloužení kanonu.Také tam jsou otvírací kovové poklopy.A pokud trváš na kovových pásech tak se taky prodává tady
http://www.asiatam.de/product_info.php? ... f017c7dc59
-
- PzKpfw IV
- 15
- Lokalita: Bavorov
Zdar kolegové tak já dle vlastní zkušenosti vím že doma na ježdění sou dobré pásy plastové a na ven Kovové.
Ale jinak mámm tedy tiger myslím že 2 v kov tuningu už jednotku tkrx18.A docela dobrý ale musim pak koupit ještě dvě jednotky.Budu pojizdnej
Ale jinak mámm tedy tiger myslím že 2 v kov tuningu už jednotku tkrx18.A docela dobrý ale musim pak koupit ještě dvě jednotky.Budu pojizdnej
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
panther nebrat...nesouhlasí a moraváci vědí o čem je řeč...stálo je to docela hodně námahynež to daly dohromady, aby model trochu odpovídal
nebo máš možnost jít do tamky...ta odpovídá předloze
mrst
nebo máš možnost jít do tamky...ta odpovídá předloze
mrst
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Dobře jsi udělal.Zatím mi došli vždy balíky v pořádku a do týdne.Až budeš mít tank doma tak první co udělej tak dej na výstupní hřídele převodovky ložiska.Sedí tam 8x15x4 a nebo něco podobnýho s dírou 8 mm.
To treba?normalne gulickove loziska?vydiera sa to bez nich?nieje to nijak osetrene od vyroby?