Pozdrav
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: Pozdrav
Copak toho kolegu Michala na tomto foru nikdo nepřivítá ????
Ahoj kolego modeláři ! VÍTEJ NA FÓRU !!! Odkud prosím Tě jsi, ať víme, koho máme oslovit na modelářské akce v jeho okolí.
Na začátek jara (leden - únor) se chystá akce Koryčany 2017, je to okres Kroměříž. Byli jsme osloveni na pořádání doprovodného programu při příležitosti výročí jejich modelářského kroužku. Bližší info zatím nemám ale včas se ozvu !!!
Jinak se omlovám všem za nečinnost, jsem pracovně přetížen !!!
Radek - RUDYn - Rohatec.
Ahoj kolego modeláři ! VÍTEJ NA FÓRU !!! Odkud prosím Tě jsi, ať víme, koho máme oslovit na modelářské akce v jeho okolí.
Na začátek jara (leden - únor) se chystá akce Koryčany 2017, je to okres Kroměříž. Byli jsme osloveni na pořádání doprovodného programu při příležitosti výročí jejich modelářského kroužku. Bližší info zatím nemám ale včas se ozvu !!!
Jinak se omlovám všem za nečinnost, jsem pracovně přetížen !!!
Radek - RUDYn - Rohatec.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 09 říj 2016, 14:45, celkem upraveno 2 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ahoj jsem z Mostu,ústecký kraj.Dnes jsem se registroval. Ještě mně správce nepustil na přihlášení.nic mám rmichalbarna.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
tak to tě tu vítám, tam je zapotřebí také pokrýt republiku RC tankánama
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
, zdravím souseda - velmi pozvolna, ale také se pokouším "zamořit sever" tankama, přesněji Ústí nad Labem a okolí...
dnes zrovna zápasím s elektronikou na M26 od Tamiy, - doteď jsem tu prolézal kde co, ale můj problém nenalezen, přesto drobná inspirace by tu byla, takže ještě mám jeden nápad na zítra... když to nevyjde, sklopím krovky a zeptám se tady kluků na fóru ))
Jinak t. č. rozdělaný M26 Pershing a King Tiger 1/16 tamka, v krabici pak netknutý Elephant od Hobenu )) - total tankový začátečník...
P.
dnes zrovna zápasím s elektronikou na M26 od Tamiy, - doteď jsem tu prolézal kde co, ale můj problém nenalezen, přesto drobná inspirace by tu byla, takže ještě mám jeden nápad na zítra... když to nevyjde, sklopím krovky a zeptám se tady kluků na fóru ))
Jinak t. č. rozdělaný M26 Pershing a King Tiger 1/16 tamka, v krabici pak netknutý Elephant od Hobenu )) - total tankový začátečník...
P.