Tank T-55A 1/16 HOOBEN
Tank T-55A 1/16 HOOBEN
Zdravím Vás pánové tankisté. Marně hledám nějakou informaci, zda se už vyrábí RC tank T 54 (55) od Hoobenu v měřítku 1/16.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Recena tanku T - 55.
Ahoj. Tuto informaci jsem stáhnul z jednoho model. webu. Doufám, že se na mne jeho autor nebude zlobit :
Cena T-55 od Hoobenu by měla být podle výrobce něco kolem 180ti dolarů. Prý se chystá i varianta bez pohonu jako stacionární kit. Ale jestli to tak doopravdu bude to nikdo neví !!!
Cena T-55 od Hoobenu by měla být podle výrobce něco kolem 180ti dolarů. Prý se chystá i varianta bez pohonu jako stacionární kit. Ale jestli to tak doopravdu bude to nikdo neví !!!
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Re: Recena tanku T - 55.
Když jsem koukal na stránky HOOBENU tak mi přijde že ten model je jen prototyp a v žádným eshopu jsem ho nenašel.Ani přímo u HOOBENU v eshopu.Rudyn píše:Ahoj. Tuto informaci jsem stáhnul z jednoho model. webu. Doufám, že se na mne jeho autor nebude zlobit :
Tak fakt nevím.
Re: Tank T - 54 nebo T - 55
Můžeme jim poslat email s dotazem na dostupnost a cenu
CONTACT US
SALES?
Sales@hooben.com
Support@hooben.com
SUPPORT?
info@hooben.com
WEBSITE:
Http://www.hooben.com
CONTACT US
SALES?
Sales@hooben.com
Support@hooben.com
SUPPORT?
info@hooben.com
WEBSITE:
Http://www.hooben.com
malé videopředstavení - neslintat
Naposledy upravil(a) sourekv dne 24 srp 2016, 22:50, celkem upraveno 1 x.
Na AFV už mají kovové kola a pásy - ta cena je ... no mrkněte sami
http://www.afv-model.com/4711shop/index ... -T-55.html
http://www.afv-model.com/4711shop/index ... -T-55.html
For those who've been waiting on the Hooben's T-55A....
Release has been delayed until first of the year as they wait for the electronics from Clark-Model.
Was told last week after the Toy Expo they only planned to offer ARTR but who knows at this point based on the price list:
Cost
Model:
Kit $147
ARTR $221
CSC/LNS $221
Chargers:
Auto $ 9
Smart $147
Cases:
Alloy $ 59
Wood $ 15
As they say in show biz... stay tuned.
Release has been delayed until first of the year as they wait for the electronics from Clark-Model.
Was told last week after the Toy Expo they only planned to offer ARTR but who knows at this point based on the price list:
Cost
Model:
Kit $147
ARTR $221
CSC/LNS $221
Chargers:
Auto $ 9
Smart $147
Cases:
Alloy $ 59
Wood $ 15
As they say in show biz... stay tuned.