Jak zapojit záklus od Asiatamu.
Jak zapojit záklus od Asiatamu.
Zdravím všechny tankisty.
Chtěl bych pomoc se zapojením zákluzu od Asiatamu. Na vánoce jsem si chtěl udělat radost a nechal jsem si poslat z Německa anticuk (Komodo) a zákluz v bláhovém domnění, že to zapojím sám. Na internetu jsem našel nějaké návody, ale nějak to nefungovalo. A tak po malém dýmečku z RX-18 jsem to vzdal a teď Vás prosím o radu. Na fotkách budou vyfoceny jak anticuk tak i zákluz.V elektrice nejsem zrovna kovanej. Nebo také hledám mentora co by mne aspoň trošku zasvětil do RC problematiky (tady mi opravdu ujel vlak ). K modelařině jsem se vrátil po 25 letech viz. prvotinka od Kolise (tiger I).
http://kolis72.rajce.idnes.cz/tank
Za každou radu předem děkuji.
Chtěl bych pomoc se zapojením zákluzu od Asiatamu. Na vánoce jsem si chtěl udělat radost a nechal jsem si poslat z Německa anticuk (Komodo) a zákluz v bláhovém domnění, že to zapojím sám. Na internetu jsem našel nějaké návody, ale nějak to nefungovalo. A tak po malém dýmečku z RX-18 jsem to vzdal a teď Vás prosím o radu. Na fotkách budou vyfoceny jak anticuk tak i zákluz.V elektrice nejsem zrovna kovanej. Nebo také hledám mentora co by mne aspoň trošku zasvětil do RC problematiky (tady mi opravdu ujel vlak ). K modelařině jsem se vrátil po 25 letech viz. prvotinka od Kolise (tiger I).
http://kolis72.rajce.idnes.cz/tank
Za každou radu předem děkuji.
Tankům Zdar!!
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Re: Jak zapojit záklus od Asiatamu.
Ahoj prohlídni forum byla tady fotka HL konektoru co je co a podle toho se to dohledá jinak ten tlustej červenej drát je mínus na baterii a jak píšu ty ostatní slabý už dohledáš podle toho co jakej motůrek ovládá a podle toho obrázku
Naposledy upravil(a) honza kadrmas dne 12 led 2016, 20:03, celkem upraveno 1 x.
Váš Šaryk
Dík.
Avšak to už jsem zkoušel. Zapojení anticuku podle návodu na youtube, avšak nepodařilo se mi připojit podle návodu do 2pinu tak aby tank přestal škubat a měl zároveň záblesk. Jinak ten návod jsem našel, ale i tak jsem to nerozchodil.
Avšak to už jsem zkoušel. Zapojení anticuku podle návodu na youtube, avšak nepodařilo se mi připojit podle návodu do 2pinu tak aby tank přestal škubat a měl zároveň záblesk. Jinak ten návod jsem našel, ale i tak jsem to nerozchodil.
Tankům Zdar!!
Děkuji toto zapojení jsem si již dříve stáhnul ze stránek Kulda page, avšak jsem nemohl přijít na to co se připojuje do 2pinu na rx-18 na té fotce se zákluzem. Teď jsem tam připojil spínač od zákluzu a začal fungovat záblesk a vyplo se cuknutí avšak zákluz ani náměr kanonu pořád nejde.
Tankům Zdar!!
Anticuk je Dragon/komodo to jsem připojil podle tohohle videa. Koupil na rctank, protože jsem nechtěl pájet na desku.
Jinak Vaše stránka je pro mne opravdu zajímavá a když něco hledám tak to tam najdu, tak jak třeba, že chci do budoucna koupit IBU2 avšak až trošku našetřím.
Jinak Vaše stránka je pro mne opravdu zajímavá a když něco hledám tak to tam najdu, tak jak třeba, že chci do budoucna koupit IBU2 avšak až trošku našetřím.
Naposledy upravil(a) sourekv dne 24 srp 2016, 19:58, celkem upraveno 1 x.
Tankům Zdar!!
první konektor z leva nahoře IR systém
druhý konektor první tři piny zábleskovka (např. asiatam) další dva piny kontakt při výstřelu - ten se sepne jak provede kanón zákluz - po jeho sepnutí je vydán pokyn pro výbojku/záblesk, cuknutí tanku a přehrání adekvátního zvuku.
druhý konektor první tři piny zábleskovka (např. asiatam) další dva piny kontakt při výstřelu - ten se sepne jak provede kanón zákluz - po jeho sepnutí je vydán pokyn pro výbojku/záblesk, cuknutí tanku a přehrání adekvátního zvuku.
komodo - na kolik to vynde? 25éček? - nevím, ale přijde mi to neuvěřitelně zbytečně složité (co se týče množství součástek na desce )- obyčejné anticuk taky nemusíš pájet, stačí si udělat konektory a je za pár šlupek.
Naposledy upravil(a) sakulajda dne 13 led 2016, 07:04, celkem upraveno 1 x.