Zdarec Panzéřáci,
tak mám opět trochu více času něčím přispět a to mým druhým kouskem, Pantherem...
Je opět Heng Long, kovová přev. a pásy, jinak teda musel projít celkem náročnou úpravou předku, jelikož ťamani mají jiné oko či měřítko Jinak další úpravy byli spíše kosmetického charakteru, jako je zimmerit a nejaké ořezané blatníky atd. Jinak ocelová lana se nedodávají, tak jsem si je udělal sám z lanka tak to snad bude k světu...
hodně zdaru.... hooah
Panther 106
Re: Panther 106
Když se dívám na tvé tanky,mám zase co dohánět.Jak děláš v oku lana vystílku?AdamRadim píše:Zdarec Panzéřáci,
tak mám opět trochu více času něčím přispět a to mým druhým kouskem, Pantherem...
Je opět Heng Long, kovová přev. a pásy, jinak teda musel projít celkem náročnou úpravou předku, jelikož ťamani mají jiné oko či měřítko Jinak další úpravy byli spíše kosmetického charakteru, jako je zimmerit a nejaké ořezané blatníky atd. Jinak ocelová lana se nedodávají, tak jsem si je udělal sám z lanka tak to snad bude k světu...
hodně zdaru.... hooah
Radime moc HEZKé jen nevím jestli se to bude líbit i VOLLTREFFENOVI .
Nic vezlém Volltreffen
Nic vezlém Volltreffen
Ahoj.Moc pěkný,i když rozměrově nesedí a hnací kola jsou taky jiná,tak klobouk dolů.Udělal jsi maximum co se na tom modelu dalo udělat.Takže jen tak dál a přeji mnoho ůspěchů v další práci.