Vorošilovec
Vorošilovec
Ahoj,koupil jsem konečně po prvé PSH material a chtěl jsem to vyzkoušet. Napadl mě Vorošilovec, že má malou kabinu a bude to snadné. Tak jsem se s tím "popral", je to prvotina, tak mi nenadávejte. Že je to na spodku KV 1, to už je tak. Všem Vám přeji hezké vánoce a štastný Nový rok Vašek https://vaclav20.rajce.idnes.cz/Vorosilovec
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: Vorošilovec
PARÁÁDA, ZA MĚ JEDNA VELKÁ JEDNIČKA, I TA BARVA A PATINA SE MI LÍBÍ, JEN BYCH TROCHU UŠPINIL PLACHTU, JE MOC NOVÁ...JINAK OPRAVDU MOC PĚKNÝ....
MICHAL
MICHAL
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Tak to se líbí moc - ještě za to něco zapřáhnout.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Takže to co mě dnes provedl můj kamarád Vašek snad nemá obdoby.Ukázal mi naživo tenhle kousek a já málem omdlel.Chtěl jsem jej stavět a dokonce mám již připraven podvozek,ale teď to už nemá cenu.To co se Vaškovi povedlo asi nepřekonám,takže podvozek bude asi k mání.A jak byl potichu,ani nemukl co bude stavět,jen po mě chtěl odkaz na PSH desky.Jo jo ,za dobrotu na žebrotu.
Vašku ,máš to moc krásný,užívej si slávy na výsluní.
Však víš jak to myslím.....
Vašku ,máš to moc krásný,užívej si slávy na výsluní.
Však víš jak to myslím.....
Krásná práce a pořádný kus
Nádherná práce, klobouk dolů.
Naprostý luxus !!!
Jako sorry, tohle je prvotina? Co bude jako dal?? Ty musis byt talent od boha, moc moc pekny!!jak pise zander-jen udelej neco z tou plachtou a je to luxusni kus, klidne na ni hod nejaky napis azbukou a klidne nejakou parajici se dirku, je to peknej mazel
Moc děkuji za pochvalu, tu plachtu sladím,ani mi to nedošlo ji upravit Vašek