Výběr 1 tanku
-
- PzKpfw III
- 9
- Lokalita: Kralupy nad Vltavou
Výběr 1 tanku
Zdravím Vas,
chtěl bych si pořídit svůj první RC model. Líbí se mi M4A1E8 který by šel udělat z M4 nebo bych chtěl M6 která se zřejmě nevyrábí. Nikde jsem ji nenašel. Ještě vaham nad M26 Pershing. Mel bych na to zatím cca 5000,- . Chtěl bych poradit jestli si mám koupit plastový model nebo polokov. Postupně bych ho upgradoval. Nechci koupit a později litovat. Klidně bych vzal i nefunkční a postupně bych si ho opravil. Proto bych Vas chtěl poprosit o rady jak zacit .
Díky moc za Vase nazory
chtěl bych si pořídit svůj první RC model. Líbí se mi M4A1E8 který by šel udělat z M4 nebo bych chtěl M6 která se zřejmě nevyrábí. Nikde jsem ji nenašel. Ještě vaham nad M26 Pershing. Mel bych na to zatím cca 5000,- . Chtěl bych poradit jestli si mám koupit plastový model nebo polokov. Postupně bych ho upgradoval. Nechci koupit a později litovat. Klidně bych vzal i nefunkční a postupně bych si ho opravil. Proto bych Vas chtěl poprosit o rady jak zacit .
Díky moc za Vase nazory
Re: Výběr 1 tanku
Ahoj, nevim jak dalece sahaji tve zkusenosti, ja delal napr.auta a docela dobre, tank je uplne jinde, je to krasa takovy valecny stroj, ale vybira si sve dane...ale urcite doporucuji si to zkusit...Láďa
Zakladna otazka je co od toho chces ja osobne mam osobitne tank na akysi outdoor a indorove mam vplaste vonku je potreba kov pasov nie zeby plast nevydrzal ale kov je kov E8 je narocna stavba financne lbo musis mat vpodstate veci z troch tankov m6 sa nevyraba a pershing nieje zly okrem tigropanthera nic nieje zle
-
- PzKpfw III
- 9
Chtel bych ho jako dekoraci domu. Ale taky bych s nim chtel jezdit nerikam ze musim nutne ven ale taky bych se s nim sem tam projel venku. Trochu jsem to tady procetl a par veci se dozvedel. Koukal jsem po internetu jak je to s ND a nevypada to veru optimisticky. Vzal bych zrejme verzi IR kvuli zakluzu dela, predpokladam ze bojovat s nim asi nebudu neznam nikoho kdo by mel tank Jinak dily na verze 1/16 jsem skoro nenasel. Nicmene bych to nechtel vzdat. Je mi jasny ze za rok bych ho nepostavil. Nevadi mi kdyz to budu stavet 5 let Otazka je spis jestli je realny to postavit. Treba delo s koncovkou jsem nikde nenasel. Jen na 1/35 a to bylo nedostupne a jeste ke vsemu u polaku chtel bych ho postavit uz jen kvuli tomu ze jsem ho zatim nikde nevidel. Jen klasicky M4ky a jinak je to tu samej nemec. Libi se mi proste verze Britska jak byla ve filmu Zelezna srdce.
-
- PzKpfw III
- 9
Jinak se priznam ze s RC nemam zadny zkusenosti.
-
- PzKpfw III
- 9
Ciste teoreticky kdyby se mi to povedlo a jel jsem na nejakej sraz tak bych chtel mit odlisnou verzi nez ostatni asi tak ale to je sen do budoucnosti
Tak jestli chceš stroj FURY tak to potřebuješ podvozek od Tamiye protože číňan dělá podvozek jen VVSS (VVertical volute spring suspension )GhostSlawa píše: Libi se mi proste verze Britska jak byla ve filmu Zelezna srdce.
A FURY měl HVSS (Horizontal Volute Spring System).
Kanon ani úsťová brzda není problém když máš rozměry, tu ti udělá každý soustružník .
Tak šup a hurá do práce ,držím palce a budu se těšit na obrázky .
-
- PzKpfw III
- 9
To by znamenalo ovsem koupit toto :http://www.rctruckbrno-eshop.cz/rc-mode ... ption-1-16
Coz je na start trochu drazsi.
Coz je na start trochu drazsi.
Ano je to sice dražší ale s podvozkem už nemáš žádné starosti v případě že nemáš možnost úpravy samo doma..
Pak je tu ještě jedna možnost a to koupit starší na ebay.com čas od času se tam objeví starší stroj za rozumné peníze jen je potřeba hledat.
třeba jako tady je to ale aukce:
http://www.ebay.com/itm/TAMIYA-1-16-RC- ... 235a8932ff
Pak je tu ještě jedna možnost a to koupit starší na ebay.com čas od času se tam objeví starší stroj za rozumné peníze jen je potřeba hledat.
třeba jako tady je to ale aukce:
http://www.ebay.com/itm/TAMIYA-1-16-RC- ... 235a8932ff
Zdravím!Dosť ma prekvapilo,že si sa zúčastnil stretnutia a neprihovoril.Spoločné zrazy sú práve o tom.A čo sa týka tanku 5.rokov je veľa.Primerane jazdiť a upravovať.Mohol by si to-prepáliť-v čase a prestalo by Ťa to baviť. solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,