Takze som sa konecne odhodlal a vyuzil cas pred nastupom na vysoku a zacal pracovat na su152 stavba bude ako vzdy umna nenakladna a vsetko vyrobim sam z komatexoveho odpadu a plastovych dosiek (ak sa vydari odlejem ho) ako zakladna posluzi klasika od heng longu s skorim typom pojazdov ale i tie sa pouzivali . Stavbu som zacal samozrejme s sublerom a vykresmy ktore su dostupne v literature o su zial je tu absencia kotovania takze treba vsteko vymerat nastastie sa da dopracovat k uhlovaniu nadstavby co velmy pomoze . Ps kv mam z bazaru kde ho malo decko a je polepene sekundakom ale to zbrusim nakoniec
Zatial mam rzpracovanu nadstavbu vsetko len polozene ...a ulozenie kanona a jeho samotny stit caka ma este hodne prace ale zatial robim len dva dni
SU-152 Tom
SU-152 Tom
Naposledy upravil(a) speedlink dne 05 črc 2015, 18:09, celkem upraveno 2 x.
Re: SU-152 Tom
znova som si nasiel cas a doladil stit kanonu dorobil odliatkovy povrch miesta kde bol diel odpileny od formy a pripravil sroby kanonu z stareho cinskeho imbusaku caka ma este hodne tmelenia a vyroba odliatkovych cisel , bielym tmelom su zatmelene miesta kde zacali svietit spoje nieje to imitacia odliatkoveho pomarancu
Naposledy upravil(a) speedlink dne 12 črc 2015, 18:24, celkem upraveno 1 x.
mas to super. ked budes takto postupovat tak do oktobroveho zapisu mas samohybku hotovu
Dakujem vam no zapis mam v septembry uz takze neotalam a bohuzial cim viac cumim do knih tym viac robpty vidim na korbe kvecka
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Dobrá práce chlape.
Tož dobré chlape ACE
Pěkně pracuješ s detailem, to se mi líbí. Držim palce!
Pěkně jsi to rozjel,jen tak dál.
Zdravím, závidím a držím palce, moc pěkné .
Také se na SU 152 chystám, ale takhle vše sám bych to asi nedal, tak jsem si domluvil konverzi, ale zatím nic nepřišlo, tak jen čekám.
Přeji mnoho úspěchu v další stavbě.
Čus Ivo
Také se na SU 152 chystám, ale takhle vše sám bych to asi nedal, tak jsem si domluvil konverzi, ale zatím nic nepřišlo, tak jen čekám.
Přeji mnoho úspěchu v další stavbě.
Čus Ivo