Ahoj, mám dotaz.
Můžete mi prosím někdo napsat, jaké barvy byly zadní světla na Panzer IV.
To větší z pohledu zezadu bylo zelené, že, ale co to druhé kulaté?
Někdo psal, že je to odrazka, ale nikde jsem to nenašel.
Bylo to aktivní světlo, nebo jen odrazka a jaká barva?
Já to nemůžu najít.
Díky bean
Dotaz na svetla Panzer IV.
Dotaz na svetla Panzer IV.
Naposledy upravil(a) bean dne 10 říj 2017, 16:14, celkem upraveno 3 x.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: Dotaz na svetla Panzer IV.
Ahoj.bean píše:Ahoj, mám dotaz.
Můžete mi prosím někdo napsat, jaké barvy byly zadní světla na Panzer IV.
To větší z pohledu zezadu bylo zelené, že, ale co to druhé kulaté?
Někdo psal, že je to odrazka, ale nikde jsem to nenašel.
Bylo to aktivní světlo, nebo jen odrazka a jaká barva?
Já to nemůžu najít.
Díky bean
Já se přidám k Beanovu dotazu. Byly tyto stejné zadní světla i na tancích Pz. III., nebo je tam mezi nimi nějaký rozdíl ???
R.R.R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 16 čer 2015, 17:53, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
mali byto byt take iste svetla ako na pz III.aspon co som pozeral ciernobiele fotky v polskych monografiach.cervene,aktivne.horna cast asi koncove,dolna asi brzdove. odrazka by bola tenka a nebola by rozdelena na polovicu.niektore suciastky sa pouzivali vo viacerych vozidlach/ notek,sedadlo sofera,vezove dvere pz IIIa IV,rommelkiste,kolonnenlicht,klakson,.../tak asi aj svetla. aj na niektorych pz 38t su take svetla.
Takže když tam dám červenou ledku a bude to celé svítit červeně, tak to bude v pohodě ne?
Brzdové řešit nebudu.
Jen nevím, proč když to mělo kolony light tak to mělo ještě tohle světlo?
Tiger to neměl ne? Ten má jen to kolony light?
Brzdové řešit nebudu.
Jen nevím, proč když to mělo kolony light tak to mělo ještě tohle světlo?
Tiger to neměl ne? Ten má jen to kolony light?
skus to spravit tak ze bude svietit len vrchna polovica svetla.spodnu polovicu diody natri ciernou,aby nebolo videt svetlo na potom na tu cernu natri cervenu/ to bude akoze brzdove svetlo./
tiger mal len kolonenlicht.a aj malu odrazku
to kolonove svetlo sa pouzivalo ked isli tanky tesne za sebou,tym si sofer udrzoval spravny odstup od tanku pred nim.na svetle su 4 svietiace okienka,ked sofer videl 4 okienka bol moc blizko,ked videl 1 svietiaci bod bol daleko.spravna vzdialenost bola 2 svietiace body. vzdy sa v kolone neslo,nato bolo to druhe svetlo,ukazovalo to aj sirku tanku.
Já googluju jak vzteklej, ale pořád ho nedokážu najít na Panzerovi
Promiň že o tom spekuluju, ale opravdu je to ono?
A na co oranžová.
Ach jo, myslel jsem si že to najdu, ale nedaří se mi.
Koupil jsem malou červenou ledku, tak tam dám asi jí, ale jde mi o to, jestli to udělat tak aby svítila polovina nebo celé.
I když mě teď napadá, když vidím jak je to velké, že asi řeším blbosti, protože to stejně asi nebude vidět
Díky za další tipy.
Promiň že o tom spekuluju, ale opravdu je to ono?
A na co oranžová.
Ach jo, myslel jsem si že to najdu, ale nedaří se mi.
Koupil jsem malou červenou ledku, tak tam dám asi jí, ale jde mi o to, jestli to udělat tak aby svítila polovina nebo celé.
I když mě teď napadá, když vidím jak je to velké, že asi řeším blbosti, protože to stejně asi nebude vidět
Díky za další tipy.
Aha a je to tak, jestli dobře vidím obrázek, že červená je dole?
Abych alespoň tohle měl správně
Jinak na osvětlení brzdy kašlu, spíš to jen natřu, jak mi radí, ale tu červenou bych dal ledku, tady asi dolů?
Abych alespoň tohle měl správně
Jinak na osvětlení brzdy kašlu, spíš to jen natřu, jak mi radí, ale tu červenou bych dal ledku, tady asi dolů?
Super díky.
Lepší elektroniku asi mám, ale to světlo je tak malinkaté a má trpělivost tak minimální, že nejsem ochotnej si hrát se dvěma ledkama.
I ten notek zjednoduším a dám tam jen ty zelené ledky.
Teď jsem byl nakupovat malé LED. Chtěl jsem ty sms, ale když mi prodavač se smíchem dal na dlaň sms LED o velikosti půlky špendlíkové hlavičky, tak jsem zjistil, že nebudu a nechci mít zas všechno . (mám jen klasickou mikropáječku)
Takže díky moc, já z toho tak nějak něco udělám. Dozvěděl jsem se hodně nového.
bean
Lepší elektroniku asi mám, ale to světlo je tak malinkaté a má trpělivost tak minimální, že nejsem ochotnej si hrát se dvěma ledkama.
I ten notek zjednoduším a dám tam jen ty zelené ledky.
Teď jsem byl nakupovat malé LED. Chtěl jsem ty sms, ale když mi prodavač se smíchem dal na dlaň sms LED o velikosti půlky špendlíkové hlavičky, tak jsem zjistil, že nebudu a nechci mít zas všechno . (mám jen klasickou mikropáječku)
Takže díky moc, já z toho tak nějak něco udělám. Dozvěděl jsem se hodně nového.
bean