Lepení Zimeritu
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Lepení Zimeritu
Lepil někdo z Vás Zimerit od Asiatamu ???
Je tam tuba lepidla a co s ní . Nanést na Zimerit nebo na plast nebo na obě plochy ????
Má li někdo zkušenost tak napište. Díky .
Je tam tuba lepidla a co s ní . Nanést na Zimerit nebo na plast nebo na obě plochy ????
Má li někdo zkušenost tak napište. Díky .
Re: Lepení Zimeritu
Ahoj, no já to lepil ještě s kámošem, kterej si to taky koupil. Musím konstatovat, že jsme na kones oba skončili u lepidla Loctite super attak gel. To jejeich lepidlo vůbec nedrželo a furt se to odlepovalo i po zaschnutí to byl děs. Ten Loctite je super
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj Milane.
Možná by to šlo obojí odmastit a použít Chemoprén Extrém. Já s ním mám dobré zkušenosti a na plochu by to mohlo být dobré. Zimmerit jsem s ním ale ještě nezkoušel lepit.
Možná by to šlo obojí odmastit a použít Chemoprén Extrém. Já s ním mám dobré zkušenosti a na plochu by to mohlo být dobré. Zimmerit jsem s ním ale ještě nezkoušel lepit.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Jak píše Gaigger Loctite Je snad spička ve svém oboru já taky nepoužiju nic jiného .A ty gelové vteřinove lepidla dělá tahle firma super já stím lepím sned uplně vše.Gaigger píše:Ahoj, no já to lepil ještě s kámošem, kterej si to taky koupil. Musím konstatovat, že jsme na kones oba skončili u lepidla Loctite super attak gel. To jejeich lepidlo vůbec nedrželo a furt se to odlepovalo i po zaschnutí to byl děs. Ten Loctite je super
Tak to koukám, že jsem hodně pozadu, protžoe já zimmerit dělám Milliputem, který rozhnětu, rozválcuju a pak ho nanáším po kouskách na tank a tam následně modeluji vroubky , je to sr...ale zase to víc potěší, když to potom vypadá dobře a není to koupené....a to nic proti tomu
Přikládám detail z mého Tigera a Panthera, posuďte sami...
Přikládám detail z mého Tigera a Panthera, posuďte sami...
Ahoj chlapi,mám prosbu.Když jsme dělali hromadnou objednávku u asiatamu,objednal jsem zimmerit a dostal jsem ho bez dílu na štít děla,zato díl na předek korby tam byl dvakrát.Tak se ptám,jestli to někomu nepřišlo náhodou naopak.Náhoda je náhoda.Díky za odpovědi.TANKŮM ZDARRRRR!!!!!!!
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
kdyby někdo jel do Lešan o víkendu mohu vzít originál po dohodě sebou...pro inspiraci
mrst
mrst
Ja sem si ho delal sam ručne z montažniho lepidla..jak je v ty tubě..Je to docela pracny ale nestoji to skoro nic a vypada to stejne..nebo podle toho jak se to udělá
fotomysak949 píše:Ja sem si ho delal sam ručne z montažniho lepidla..jak je v ty tubě..Je to docela pracny ale nestoji to skoro nic a vypada to stejne..nebo podle toho jak se to udělá