setkání rc tankových modelářů
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
setkání rc tankových modelářů
Ahojte všichni vespolek.
Nevíte někdo nebo nepořádáte sraz či setkání rc tankových šílenců....myslím tím tedy velikost 1:16.
Každý jsme odjinud a tedy každému by asi vyhovovalo něco jiného. Ale myslím, že taková akcička by snad mohla zkrátit i km vzdálenost.
Podmínkou by samozřejmě měl být kvalitní tankodrom....ostatní se dá doladit.
mrst
Nevíte někdo nebo nepořádáte sraz či setkání rc tankových šílenců....myslím tím tedy velikost 1:16.
Každý jsme odjinud a tedy každému by asi vyhovovalo něco jiného. Ale myslím, že taková akcička by snad mohla zkrátit i km vzdálenost.
mrst
Re: setkání rc tankových modelářů
Vláďo dobrý nápad už jen vybrat lokalitu a čas a muže se to dát uskutečnit jen abych nebyl zrovna na dovče to jest 5.-11.7.09.mrst píše:Ahojte všichni vespolek.
mrst
To už snad budu mít Pershinga komplet.
-
- PzKpfw IV
- 15
- Lokalita: Bavorov
Můžu nabídnout barák dispozici ale sem od Kladna Ale tankodrom mám malinkej ale upravuji větší na půdě jen řeším překážky a terém jak ho udělat realisticky mám tam zatím jen náčrt z bordelu co byl na půdě
jen takový malý upozornění spacák a karimatku sebou postelý tu mám málo Hospoda zdroj Piva je vedle ale dá se domluvit i to že by nám podávaly piva přez plot.
jen takový malý upozornění spacák a karimatku sebou postelý tu mám málo Hospoda zdroj Piva je vedle ale dá se domluvit i to že by nám podávaly piva přez plot.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Já jsem myslel nějaký víkend v září....je teplo a bývá i hezké počasí. Konec srpna by jsme mohli udělat setkání na tankovém dni v Lešanech...Poslední víkend o prázdninách. Zároveň by nebylo od věci např. setkání na Smržovce v tankovém muzeu.
Zároveň se možná i s tankodromem budeme účastnit i Nových Butovic...Praha 5 e-day???
mrst
Zároveň se možná i s tankodromem budeme účastnit i Nových Butovic...Praha 5 e-day???
mrst
-
- PzKpfw IV
- 15
No tak Lešany sou super je to dobrá akce tak tam teda na konci měsice srpna nabízim pro ty zdaleka ubytování na valdeku
No já myslím že už stačí jen sehnat lidi tady z Fora a není co řešit Mrst nám udělal super nabídku a je ji potřeba REALIZOVAT.mrst píše:Já jsem myslel nějaký víkend v září....je teplo a bývá i hezké počasí. Konec srpna by jsme mohli udělat setkání na tankovém dni v Lešanech...Poslední víkend o prázdninách. Zároveň by nebylo od věci např. setkání na Smržovce v tankovém muzeu.
mrst
Tak co nadšenci do Obrněné techniky koukejte se ozvat
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
To vše záleží na Vás ....jsou možné srazy i na Smržovce v tankovém muzeu.
Ale kde je to ubytování u Lešan na valdeku???
Ajak to bude s tankodromem na Smržovce Vláďo bude už větší nebo zustane takovi jaký je .mrst píše:To vše záleží na Vás ....jsou možné srazy i na Smržovce v tankovém muzeu.
S mojí pomocí samozřejmě na Smržovce počítej.Tedy co se týče fyzické práce samozřejmě.Na nějaké organizování jsem jinak moc hloupej.
Já bydlím pár kilákú od tuď tak to není problém.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Na Smržovce počítám s větší plochou...cca 5x15m....bylo by dobré se dohodnout o pomoci....co ostatní???
-
- PzKpfw IV
- 15
No tak Valdek je ta díra co bydlim je u Kladna do lešan to jezdim tak kolem 40min pokud si nezpletu cestu dal bych sem okaz na mapu ale nchce mi to načíst nevím proč Tak pro ty co to to maj daleko by to bylo dobrý pokud tam někdo pojede dopravou tak bych vzal 3 lidi autem
tak už sem to načet tak snad to půjde otevřít http://www.mapy.cz/#x=132317760@y=13600 ... _136067456
tak už sem to načet tak snad to půjde otevřít http://www.mapy.cz/#x=132317760@y=13600 ... _136067456