Ahoj,
většinou ten čep patří do páky napínáku, tedy pokud ho nemáš koupený je třeba ho ubastlit.
Já si dělal napínák samodomo a čep jsem nahradil M5 imbusem s osazením na mosazné pouzdro originál plastového kola. Pet
Výměna kovových napínacích kol
Re: Výměna kovových napínacích kol
Tiger I verze HL
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Ahoj, jestli dobře chápu tak nemáš řešeno napínání pásů? Nechceš-li investovat, tak já to dočasně řešil obyč šroubem na nábytek https://www.google.com/search?q=%C5%A1r ... B800%3B500
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Ahoj když to tady pročteš najdeš i samodomo napínáky ale myslím že se problému u této kočky s padáním pásu stejně nevyhneš možná bych popřemýšlel o kovové vaně kterou na Beami také mají... Jestli tě to chytne tak se tomu stejně nevyhneš... Mám ji na svém Tigru a spokojenost...Ale je to samozřejmě na tobě kolik chceš investovat protože k vaně bych pak koupil i kovová pojezdová kola...
Kingtiger Sd.kfz. 182
To řeší napínáky tedy mě po aplikaci nikdy pás nezul , ta kovová vana má tohle v základu. Jinak tank musí peníze snad žrát jinak si nedovedu vysvětlit takové výdaje. Časem uvidíš že se investice navíc vyplatila výdrží lepších komponent.
Tiger I verze HL