Zhanam tank / pripadnu pomoc s kontaktom
Zhanam tank / pripadnu pomoc s kontaktom
Zdravim dlhsiu dobu hladam shermana 76w od mata na slovensku/czk/pl obchody ich total nemaju nakolko to boly poruchove hracky pisal som uz vsade mozne a neviem nic zohnat ani cely tank ani diely samozrejme ani nefunkcni Tak sa chcem opitat ci niekto zvas nevie nahodov ci nejaky obchod (nakolko tank bol vraj vela krat reklamovany) ho nema pod pultom ako pokazeny pripadne ak niekto pozna niekoho kto by ho predal pripadne nejake nd Dakujem neviem si rady a ebay/china (kde az taky problem nieje) tak tomu sa chcem vyhnut kvoli dph PS Jeden uz mam ale to je malo
Naposledy upravil(a) speedlink dne 23 dub 2014, 22:45, celkem upraveno 1 x.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: Zhanam tank / pripadnu pomoc s kontaktom
mám pocit, že u tohoto tanku něco rozměrově nesedí. Při pružení se totiž dotýkají a naráží na sebe pojezdy kol. Máte s tím někdo již zkušenost...nebo se mýlím? Bohužel jsem to u Jardy nezměřil
Ano su tam chyby v vezi manlet nieje najlepsi podvozok tiez lebo nieje odpruzeny co mne osobne nevadi Zabudol som ze jeden tank uz mam tento ale zhanam dalsi
Další nedostatek je na čelním pancíři kdy jsou poháněcí kola příliš vzadu a pancíř je moc vystrčen.
Ja viem viem mne to nevadi len ci niekto nevie ci ho niekto nema napredaj alebo diely alebo pod pultom
no z HT model mam ten som kupil