Zdravím z Krkonoš
Zdravím z Krkonoš
Ahoj tankáni, jmenuju se Petr. Svého tygříka jsem dostal od manželky k narozeninám asi před dvěma lety a původně jsem zamýšlel ho využívat jen jako svojí první RC hračku v životě na ježdění po zahradě. Nikdy jsem nebyl modelář a tak jsem s ním chtěl pouze bez problémů jezdit a neprovádět na něm žádné velké změny. Když mi ale i po druhé reklamaci tanku odešly znovu převodovky (mám ten kovový tuning od Pelikána), pochopil jsem, že asi nějaké změny budou potřeba. Od té doby pročítám tohle fórum a předělávám a měním. Dokonce jsem zjistil, že mě to totálně baví. Sice asi nikdy nedosáhnu tak skvělých výsledků, jako máte vy tady, ale tím se rozhodně nenechám odradit. Těším se, až se dostanu na nějakej ten srázek.
Re: Zdravím z Krkonoš
Tak tě tu vítám Petře,to že jsi nikdy nebyl modelář nevadí, já taky ne.
A že nedosáhneš výsledků jako my tak to už vůbec nevadí protože dokud budeš spokojen hlavně ty tak je to nejdůležitější na tomhle koníčku .
Navštívit nějaký ten sraz máš zrovna teď příležitost v sobotu ve Strážnici a pak asi až ty Lešany .
Jinak ještě jednou tě tu vítám a užívej si svého Tigera s naším forem
A že nedosáhneš výsledků jako my tak to už vůbec nevadí protože dokud budeš spokojen hlavně ty tak je to nejdůležitější na tomhle koníčku .
Navštívit nějaký ten sraz máš zrovna teď příležitost v sobotu ve Strážnici a pak asi až ty Lešany .
Jinak ještě jednou tě tu vítám a užívej si svého Tigera s naším forem
Re: Zdravím z Krkonoš
Díky za přivítání.Tu Strážnici nestihnu, ale ty Lešany se určitě pokusím. Snad dostanu dovolenou Doufám, že vy si to ježdění na Strážnici užijete a že se tady objeví nějaký fotky