http://tankarmy.com/heng-long-tank/
Náhodou jsem našel toto..Vypadá to na firemní stánky HL.Okukovl jsem Téčko a hlavně kovový upgrade a převodovky na něj.Jinak je to jen vylepšená Trumpeta se silnějšími rameny kol,(bohužel z plastu) a převzali i špatný poklop řidiče..Dokonce považují za svůj i tank Leopard od graupnera... ,ovšem má už na rozdíl od něj článkové pásy a mají naněj veškerý kovový tuning..No mrkněte, je tam toho dost..
www.stránky Heng longu?
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
- Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov
www.stránky Heng longu?
nejde li o život, jde o hov .......
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
Re: www.stránky Heng longu?
...jedině 5:1 mosaz, ale pokud nemáš napínáky a tank má přes pět kilo (můj má šest),tak to chce udělat ocelové výstupní hřídele.Ty mosazné se časem ukroutí díky hlubokým dírám pro aretační červíkyNa těch ocelových jsem udělal jen plošky a místo červů stavěcí šrouby s plochým koncem a mám už rok klid...Uvidíš sám, jak to pomalu leze..
Ty převodovky co tam mají jsou stejný co máš v KV Honzo, jsou to ocelová kola a v Tigru máš to samé akorát tři kola blato a to jedno mosaz, takže 4:1, takže jedině jak píše Ríša, mosaz 5:1 jak mám já a já tam mám ještě redukce však víš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
balcin píše:Aha,aha..Tak jak je budu Vojto jednou kupovat,tak mě poradíš,který a ty tam dám...A redukci potřebovat nebudu,pomalu mě to pojede taky,když tam mám Elmod...Vždyt ted už mě to krásně leze s Elmodem pomalu,tak ty redukce,co máš ty,tak ty snad už potřebovat nebudu,nebo jo???
LEDA KDYBYS POTŘEBOVAL ŘÁDNOU SÍLU NA BERGER TIGERA...NA VYPROŠTĚNÍ KOLEGŮ NA SRAZECH..
škoda peněz za redukce, když máš proporcionálnější rozjezd, než HL pajšl..