Že by někdo dostal Tank od Ježicha jestli ano to gratulace.
Jinak když si to tu více pročteštak zjístíš že se ta emulze leje přímo do hadiček které jsou ve výfuku stačí to nalít do jedné ale opatrně a s citem aby jsi ten kouřák neutopil potom to nekouří jak má .
Stačí opravdu jen trochu aby se namočil knot co je uvnitř
Tiger- kouř
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: Tiger- kouř
Ahoj.
Nechci ti brát iluze ale pokud máš kouřák starého typu, tak jeho životnost je dosti krátká. Ale jinak je to dobrý žrout baterek !!!!
Nechci ti brát iluze ale pokud máš kouřák starého typu, tak jeho životnost je dosti krátká. Ale jinak je to dobrý žrout baterek !!!!
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 06 led 2013, 12:15, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Kouřák je dobrá vec- len keby ste mali dobrú batériu. A musí vám aj kouřák fungovat!
ja to mám na dvoch tankoch a je to pekný doplnok-efekt. Obidva sú už teraz prerobené a na Tigrovi je to fakt sila, nedá sa to doma moc púštat lebo by prišli hasiči
Ked dym tak porádne!!
ja to mám na dvoch tankoch a je to pekný doplnok-efekt. Obidva sú už teraz prerobené a na Tigrovi je to fakt sila, nedá sa to doma moc púštat lebo by prišli hasiči
Ked dym tak porádne!!
M41 Walker Bulldog, M26 Pershing, Tiger I, Panzer III, T34/85
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Nezkoušel někdo z vás nalít do kouřáku Liquid do e-cigaret ?
To by mohl být docela masakr.
To by mohl být docela masakr.
Zdravím,
ohledně kuřácké náplně do kouřáku jsem už někde četl. Nevím, jestli to bylo tady někde na forů, nebo byl někde tady odkaz na jiné forum, ale někdo to už takhle používá. Prý to pěkně voní .
ohledně kuřácké náplně do kouřáku jsem už někde četl. Nevím, jestli to bylo tady někde na forů, nebo byl někde tady odkaz na jiné forum, ale někdo to už takhle používá. Prý to pěkně voní .
Tady je návod na ůpravu kouřáku a použití náplně e-cigaret http://www.rcnoviny.cz/2013/02/kourovy-generator/