Kompatiblita náhradních dílu mezi HL a Torro

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
Kolis72
PzKpfw III
PzKpfw III
12
Lokalita: HRANICE

Kompatiblita náhradních dílu mezi HL a Torro

Příspěvek od Kolis72 »

Zdravím, rád bych se zeptal, jak se to má s kompatibilitou náhradních dílů mezi tanky HL a Torro v měřítku 1/16. Po předchozím nezdaru s tanky v měřítku 1/24 (nemožnost upgradovat) si chci koupit tank Tiger I od Torro v top airbrush zimní kamufláž(beami trade), ale když hledám příslušenství na tanky (chci si ještě vylepšovat) tak se většinou všude udává, že jsou na HL. V několika článcích na foru jsem se dočetl, že HL je lepší kvůli elektronice. Rád bych slyšel názor zkušených "Tankistů". Jsem v tancích začátečník. puffy
Tankům Zdar!!
Milan
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov

Re: Kompatiblita náhradních dílu mezi HL a Torro

Příspěvek od Milan »

Nevím co je teď v tancích Toro za elektroniku,ale co si pamatuji,tak to byl šmejd.
Vůbec se nedívej jakou má tank kamufláž.Stejně si ji do budoucna předěláš k obrazu svému.
Neber to tedy jako rozhodující při koupi jak tank vypadá.I ta nejlépe udělaná kamufláž se nevyrovná tomu,co si sám uděláš.Pokud tam bude elektronika HL (hen long) tak to nebude problém.
Kolis72
PzKpfw III
PzKpfw III
12

Příspěvek od Kolis72 »

Dík.

Na kamufláž se nedívám jen jsem psal upřesnění. Ten tank je vybaven: převodovka 3/1 na ložiskách , kovové hnací a napínací kolo, kovové torzky, panel RX18 tak nevím jestli to pro začátek stačí, ještě záklus kanonu.
Tankům Zdar!!
Jarin
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
14
Lokalita: Kobylisy Prag 8

Příspěvek od Jarin »

Tak pro začátek je to velmi slušný základ akorát počítej s padáním pásů budeš muset udělat nebo koupit napínák pásů a pak ještě anticuk to je taková věcička co ruší to nemodelové škubnutí tanku při výstřelu.
RX 18 je standartní Heng long elektronika takže v poho myslím že pro začátek budeš spokojenej a díly ve většině případů možno kombinovat s HL
Kingtiger Sd.kfz. 182
Kolis72
PzKpfw III
PzKpfw III
12

Příspěvek od Kolis72 »

Děkuji za odpověď, šlo mi především o díly jako pásy a pojezdová kola.Ostatní lze díky stejnému měřítku zapasovat. Dříve jsem se pěkně vypekl s tanky v měřítku 1/24, kde nejsou většinou náhrady či upgrady. Ale díky, nerad bych se tentokrát znovu spálil, že koupím Torro a pak na něj nic neseženu.
Tankům Zdar!!
Kolis72
PzKpfw III
PzKpfw III
12

Příspěvek od Kolis72 »

Jestli by někdo mohl mrknout na tento tank. Co si o tom myslíte.

http://www.rctruckbrno-eshop.cz/rc-mode ... y-Airbrush

Dělá se ještě v Infra a nebo ještě jedna varianta a to KING TIGER od Torro

http://www.torro-shop.de/product_info.p ... aun-T.html

Mužete se mi k tomu vyjádřit. Stále vybírám a nevím si rady.
Tankům Zdar!!
Jarin
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
14

Příspěvek od Jarin »

Vzal bych toho Tigra co jsi psal v prvním dotazu má vše co pro začátek potřebuješ. Toho Kingtigera mám ale celého jsem ho předělal( koukni do sekce kingtiger a pak podsekce kingtiger porsche jsou tam fotky přestavby) má špatnej zákluz ale jinak docela dobrý ale já bych přeci jen vzal toho Tigra. Ale svým způsobem neuděláš chybu ani u jednoho je to jen na tobě jak se rozhodneš
Kingtiger Sd.kfz. 182
Kolis72
PzKpfw III
PzKpfw III
12

Příspěvek od Kolis72 »

Moc děkuji za radu, díval jsem se na ten příspěvek a slintal jak malej kluk u krámku s cukrovím. No hold kdo umí ten umí.To je ten důvod proč chci začít s tanky, chytlo mě to a je potřeba se pořád něco nového učit.Dneska jsem se setkal uplně náhodou s klučinou co dělá taky teď tigra tak jsem dal řeč a už je navázaná kooperace. Taky je docela šikovnej tak se budu učit. Asi vyberu toho Tigra I. Na začátek, je více rad a doplňků. Ale díky, moc pěkné.
Tankům Zdar!!
Kolis72
PzKpfw III
PzKpfw III
12

Příspěvek od Kolis72 »

Ještě bych se chtěl zeptat jestli jsi neměl problém sehnat náhrady či doplňky na toho King Tigra.
Tankům Zdar!!
Jarin
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
14

Příspěvek od Jarin »

Ne vůbec něco málo se dá sehnat tady a zbytek je z německa http://www.rctank.de a nebo http://www.asiatam.com
tam myslím seženeš vše co potřebuješ. Občas tady někdo z fora objednává tak se zkus domluvit.
Tigr je v poho akorát ty napínáky budeš potřebovat pokud chceš jezdit v terénu a zbytek uvidíš co budeš ještě tunit :D
Myslím že tady inspirace chytneš hodně

P.S jsem rád že se King líbí 8-)
Kingtiger Sd.kfz. 182
Odpovědět

Zpět na „Poradna“