Převodovka, můj první tank
Převodovka, můj první tank
Zdravím. Pročítal jsem si Vaše forum a je velice zajímavé až mě vedlo k odvaze napsat sem. Můj problem je trošku mimo toto forum, ale snad někdo bude moci a ochoten poradit. Zakoupil jsem si tank Tiger 1/24 od VS Pro zero IR (air soft nechci, protože chci válčit s mým synem) jen tak na zkoušku jestli to chytne syna, avšak to především chytlo mne. Bohužel mi odešlo jedno ozubené kolo v převodu a nejsem schopen sehnat náhradní. Dá se i v tomto měřítku sehnat náhradu? Bude to znamenat vykuchání stávající a vpasování nové. Tank se mi líbí a určitě ho chci zprovoznit. A další můj problem je, že chci koupit ještě jeden tank, ale už ne od VS pro (nedostupné náhrady) v měřítku 1/16 ale IR. Budou ty dva tanky kompatibilní? Poraďte který?
Tankům Zdar!!
Re: Převodovka, můj první tank
Vzhledem k tomu, že se jsem nedostal žádnou odpověď a to, že se toto forum věnuje především HL tankům, tak nejsem ani překvapen. Jen se pokusím aspoň na toto téma něco vložit, pro ty co začínají s tanky tak jak Já a nemají žádné zkušenosti.(Naposledy jsem modelařil před 20ti lety a teď se k tomu chci zase pomalu vrátit).
Můj problém byl, že jsem odrovnal v převodovce jedno ozubené kolo. Na českých serverech se nedájí sehnat náhrady na VStank Pro. (Mimochodem VSka jsou především pěkné hračky, ale Já se nevzdám a tento rozměr 1/24 "vytunním"), tak, jsem zabrouzdal a zjistil jsem, že na stránkách výrobce je dost dobrá nabídka náhradních dílů. Ale co teď? Je to přece jen v asii. No nic, tak jsem se zaregistroval do Clubu VStank a získal jsem Freeshipping do České republiky.V současné době čekám na náhradní převodovku.Ceny v pohodě.
Mezi tím jsem si objednal převodovku do HL a pokusím se ji zapasovat, avšak očekávám komplikace především s prostorem.
Tím to bych se rád zeptal, jestli se nedají sehnat samotné kovové ozubené kola nebo jestli není nějaká finta na vlastní výrobu?
Můj problém byl, že jsem odrovnal v převodovce jedno ozubené kolo. Na českých serverech se nedájí sehnat náhrady na VStank Pro. (Mimochodem VSka jsou především pěkné hračky, ale Já se nevzdám a tento rozměr 1/24 "vytunním"), tak, jsem zabrouzdal a zjistil jsem, že na stránkách výrobce je dost dobrá nabídka náhradních dílů. Ale co teď? Je to přece jen v asii. No nic, tak jsem se zaregistroval do Clubu VStank a získal jsem Freeshipping do České republiky.V současné době čekám na náhradní převodovku.Ceny v pohodě.
Mezi tím jsem si objednal převodovku do HL a pokusím se ji zapasovat, avšak očekávám komplikace především s prostorem.
Tím to bych se rád zeptal, jestli se nedají sehnat samotné kovové ozubené kola nebo jestli není nějaká finta na vlastní výrobu?
Tankům Zdar!!
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: Převodovka, můj první tank
Zdravím
problém je v tom , že toto je forum o tancích nejen HL ale i dalších firem , ale v měřítku 1/16, tudíž nikdo z nás nemá zkušenosti ani nemá zájem je čerpat z měřítka 1/24/které mimochodem není moc povedené/můj názor/.
Proto žádná reakce na tento příspěvek, tyto příspěvky je zbytečné sem vkládat, nikdo ne ně prakticky nebude reagovat.
Pokud budete chtít poradit s čímkoliv ve velikosti 1/16 a nenajdete tu již odpověď při listování v tomto foru, /a věřte , že tu jsou už odpovědi na cca 95% dotazů, chce to jen hledat/,
tak Vám jistě někdo rád pomůže.
Michal
problém je v tom , že toto je forum o tancích nejen HL ale i dalších firem , ale v měřítku 1/16, tudíž nikdo z nás nemá zkušenosti ani nemá zájem je čerpat z měřítka 1/24/které mimochodem není moc povedené/můj názor/.
Proto žádná reakce na tento příspěvek, tyto příspěvky je zbytečné sem vkládat, nikdo ne ně prakticky nebude reagovat.
Pokud budete chtít poradit s čímkoliv ve velikosti 1/16 a nenajdete tu již odpověď při listování v tomto foru, /a věřte , že tu jsou už odpovědi na cca 95% dotazů, chce to jen hledat/,
tak Vám jistě někdo rád pomůže.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"