Panther G by čížan
Panther G by čížan
Servus chlapci,
takže jsem se taky pustil do mé oblíbené kočky. Předem chci říct, že to nedělám nějak souvisle, ale podle toho na co mám věci a náladu. Výsledek by měl zapadnout opět do období Normandie - Porúří, nejpíš divize Panzer Lehr. Pokud máte někdo fotku stroje této divize, tak prosím pošlete.
Zatím jsem si trochu hrál s věží a vanou, nyní jsou připravené převodovky 1:4 (kingtiger Torro) a mám objednané kovové pásy a hnací, napínací kola. Pojezdová kola nechám v plastu, jenom je vyfutruju. Ovládání bude každopádně 2,4 Ghz, ještě řeším jestli elmod nebo regulátory a standardní elektronika.
Samozřejmě jsem spoustu vychytávek vykoukal zde na fóru, tímto bych chtěl všem, kdo již postavili a jsou vzorem poděkovat . Další zdroj inspirace byl na německých stránkách.......
čížan
takže jsem se taky pustil do mé oblíbené kočky. Předem chci říct, že to nedělám nějak souvisle, ale podle toho na co mám věci a náladu. Výsledek by měl zapadnout opět do období Normandie - Porúří, nejpíš divize Panzer Lehr. Pokud máte někdo fotku stroje této divize, tak prosím pošlete.
Zatím jsem si trochu hrál s věží a vanou, nyní jsou připravené převodovky 1:4 (kingtiger Torro) a mám objednané kovové pásy a hnací, napínací kola. Pojezdová kola nechám v plastu, jenom je vyfutruju. Ovládání bude každopádně 2,4 Ghz, ještě řeším jestli elmod nebo regulátory a standardní elektronika.
Samozřejmě jsem spoustu vychytávek vykoukal zde na fóru, tímto bych chtěl všem, kdo již postavili a jsou vzorem poděkovat . Další zdroj inspirace byl na německých stránkách.......
čížan
116. Panzer division Windhund
Re: Panther G by čížan
Tož dobré. Jen tak dál.
Co se mě týče, spočítám-li regulátory, spínače, decelerátory, polohovače, pak mi vychází lépe el-mod. Stačí koupit řídící modul (máš tam serva, takže verzi PRO) a na zvukové modul došetřit časem - tak sem to udělal já.
Co se mě týče, spočítám-li regulátory, spínače, decelerátory, polohovače, pak mi vychází lépe el-mod. Stačí koupit řídící modul (máš tam serva, takže verzi PRO) a na zvukové modul došetřit časem - tak sem to udělal já.
Ahoj,tak se nám vidím rozjela další přestavba.To je dobře,alespoň vznikne další model s větším podílem vlastní modelářské práce.Však já tu moji přestavbu mám taky na etapy.Jsem si dal cca 2 roky pauzu .Tak ať se dílo daří!S pozdravem Martin M-Zlín
Pánové děkuji, od vás uznání zahřeje a povzbudí. Dneska jsem měl přes poledne když malá spala chvíli čas, tak jsem dotvořil zadní světlo, zítra dodám foto. Pásy a kola už jsou na cestě, tak se taky konečně začne pracovat na vaně.
Věděl by někdo, jak v domácích podmínkách svařit-spájet-sletovat Al plech?
Mám tabuli 2,5mm plechu a chtěl bych s ním vyztužit vanu.
na hliník si kup v elektro spešl pastu a můžeš letovat kopitem (trafopájka to nenahřeje)čížan píše:Pánové děkuji, od vás uznání zahřeje a povzbudí. Dneska jsem měl přes poledne když malá spala chvíli čas, tak jsem dotvořil zadní světlo, zítra dodám foto. Pásy a kola už jsou na cestě, tak se taky konečně začne pracovat na vaně.
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Jj a tu pájku tělískovou,aspoň 100w příkon,velká plocha hliníku bude hodně odvádět teplo pájce.Já taky přemýšlím nad al vanou,nebo spíše vyztužením.Asi na to ale půjdu jinak,i když mám možnost to spájet a to tak, že to sešroubuju pomocí al profilů.Snad to provedu o víkendu.Dám pak nějaké info,co jsem vymyslel.S pozdravem Martin-Zlínčížan píše:Pánové děkuji, od vás uznání zahřeje a povzbudí. Dneska jsem měl přes poledne když malá spala chvíli čas, tak jsem dotvořil zadní světlo, zítra dodám foto. Pásy a kola už jsou na cestě, tak se taky konečně začne pracovat na vaně.
Tak zadní světlo.
Ještě přijde trochu "zjemnit" je to hrubý tvar. Taky jednotná barva s tankem udělá svoje.
čížan
Ještě přijde trochu "zjemnit" je to hrubý tvar. Taky jednotná barva s tankem udělá svoje.
čížan