T34 pomoc

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
Odpovědět
Milan
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov

Re: T34 pomoc

Příspěvek od Milan »

Nepíšeš jakou elektroniku máš v tom Jagdpantheru.Píšeš jenom že máš HL.V tom je ale rozdíl,zda máš krystal nebo přepínač a-b-c.Mohu tě uklidnit,že firma Toro má v T-34 ještě daleko horší elektroniku,takže pokud budeš kupovat T-34,tak se soustřeď aby to mělo kola,pásy a všechny plasty a elektroniku vymněníš.
Pokud jsi začátečník,tak se ještě do T-34 nepouštěj a napni svůj zájem třeba na KV.Je skvělý.
Rudyn
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.

Příspěvek od Rudyn »

Ahoj.

Pokud použiješ klasickou RC soupravu (vysílač+přijímač), tak regulátory budeš potřebovat dva a obousměrné !!! Na každý motor jeden regulátor.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Rudyn
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.

Příspěvek od Rudyn »

Ahoj.

Máš pravdu, že jak to překopeš na "dospělou" RC soupravu, tak budeš muset i nějak vymyslet ovládání airsoftu. Abych pravdu řekl, já jsem ho snad nikdy nepoužil a vůbec mi nechybí !!!
Tady máš jeden odkaz na RC tanky apod. ve větších měřítcích: http://www.rc-tanky.com/
Přeji ti v nich pěkné počteníčko, jo a ta T 34 od pana Lamky v měřítku 1/7 snad váží 50 kg !!!! :lol: :lol: :lol:
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Odpovědět

Zpět na „Poradna“