Tiger 1
Re: Tiger 1
Co som si vsimol v navode na i.b.u. 1 tak ta sa prepajala s rx-18. I.b.u. 2 by mala byt nahrada za rx-18.
Díky.pajak7 píše:vypadá to na další pěkný Tiger .
Dobrá práce ollie
zokott píše:...možná by bylo dobré poslední příspěvky přesunout do sekce elektronika, ať kolegovi nezaneřádíme vlákno s moc pěkným tankem. A když už jsem tady - vše nejlepší, Ollie
Mne to nevadi, kludne to rozoberajte co chcete. Aspon sa pobavim na napr. na elmod. dozviem nieco nove.
A dakujem za chvalu. a za bahozelanie.
Nemyslel som, ze sa dozviem zrovna o elmod nieco nove. aj tak idem skusit i.b.u. 2 a mozno bude lepsia ako elmod. uz len v instalacii je lepsia
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Instalace jednoduchá zvuky náhrávaní brnkačka má to SD kartu a může si tam nahrát klidně i zvuky jako má elmod je to stejný jako u beier modulu který má Vojtiš v Tigrovi akorát IBU 2 je i řídící jednotka se zabudovaným zvukovým modulem....
Kingtiger Sd.kfz. 182
Má IBU2 možnost připojit servo na zákluz a elevaci? Podporuje to zákluz Asiatam?Jarin píše:Instalace jednoduchá zvuky náhrávaní brnkačka má to SD kartu a může si tam nahrát klidně i zvuky jako má elmod je to stejný jako u beier modulu který má Vojtiš v Tigrovi akorát IBU 2 je i řídící jednotka se zabudovaným zvukovým modulem....
Díky.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Podle toho co tu píšou by to mělo podporovat systemy střelby jak HL/TAIGEN, tak Tamiya, tak servoOdy píše:Má IBU2 možnost připojit servo na zákluz a elevaci? Podporuje to zákluz Asiatam?Jarin píše:Instalace jednoduchá zvuky náhrávaní brnkačka má to SD kartu a může si tam nahrát klidně i zvuky jako má elmod je to stejný jako u beier modulu který má Vojtiš v Tigrovi akorát IBU 2 je i řídící jednotka se zabudovaným zvukovým modulem....
Díky.
http://www.rctank.de/IBU2-multi-functio ... ull-option
Michal
PS poslal jsem dotaz do němec a požadavek na návod, tak počkáme.
"Rytířský v boji, bdělí v míru"