Tankový den v Lešanech 2009 - 2015
Re: Tankový den v Lešanech
Zdar tankysti taky bych jel do Lesan na tankovy den asi koncem srpna ze ale potreboval bych od nekoho kdyby byl tak hodnej a objednal mi a preposlal prevodovky 3:1 na KV 1 byl bych stastnej predem dekuji
-
- PzKpfw IV
- 15
- Lokalita: Bavorov
Do lešan se chystám no ale nevím převodovky mám doma ale jen plastWOLF píše:Zdar tankysti taky bych jel do Lesan na tankovy den asi koncem srpna ze ale potreboval bych od nekoho kdyby byl tak hodnej a objednal mi a preposlal prevodovky 3:1 na KV 1 byl bych stastnej predem dekuji
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
To, že máš plast. převodovky vůbec nevadí, někdy je to snad i lepší !!! Radek z Brna má celá léta plasťáky a jezdí jak čert.
To, že máš plast. převodovky vůbec nevadí, někdy je to snad i lepší !!! Radek z Brna má celá léta plasťáky a jezdí jak čert.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
-
- PzKpfw IV
- 15
- Lokalita: Bavorov
No to jo to jezdilo docela dobře na ně ale mám je jako záložní jinak v Tigru mám kov tyhle tam byly původně
Tak nevim jestli je chceš kolego tak kam je chceš poslat jen nevim kolik chtít nové stojí 400kč tak 300kč + poštovné,jezdilo se na ně chvíli
Tak nevim jestli je chceš kolego tak kam je chceš poslat jen nevim kolik chtít nové stojí 400kč tak 300kč + poštovné,jezdilo se na ně chvíli
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
8. Tankový den Lešany
Letošní Tankový den ve VTM v Lešanech u Týnce nad Sázavou, který se jako každoročně koná poslední prázdninovou sobotu 28. srpna, bude zasvěcen tankové technice používané na Středním východě. Nebude chybět ani soutěž pro děti o jízdu v obrněném transportéru. Muzeum se pro návštěvníky otevírá v 9,30h, komentované ukázky začínají v 10,30h.
tak ...kdo bude účasten
Letošní Tankový den ve VTM v Lešanech u Týnce nad Sázavou, který se jako každoročně koná poslední prázdninovou sobotu 28. srpna, bude zasvěcen tankové technice používané na Středním východě. Nebude chybět ani soutěž pro děti o jízdu v obrněném transportéru. Muzeum se pro návštěvníky otevírá v 9,30h, komentované ukázky začínají v 10,30h.
tak ...kdo bude účasten
Tak já opět dělám.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
to jo...je ano nebo jako překvapení
kóké, u nás ve štatlu JO=ANOmrst píše:to jo...je ano nebo jako překvapení