IBU2 + IBU2 Pro
-
- PzKpfw II
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okr. Hodonín.
Re: IBU2 + IBU2 Pro
Dobrý den mistře !
Je to jen můj názor, ale zdají se mi vysoké otáčky volnoběhu motoru. S tím se ale asi nedá nic dělat. Jinak u mne dobrý a držím palce ke zdárnému dokončení !!!!
Já si o takové vymoženosti zatím nechávám jen zdát, mám stále H-L.
Vlastík
Je to jen můj názor, ale zdají se mi vysoké otáčky volnoběhu motoru. S tím se ale asi nedá nic dělat. Jinak u mne dobrý a držím palce ke zdárnému dokončení !!!!
Vlastík
Kolik by měl mít Tiger I otáček za minutu na volnoběh netuším ale jestli to mám špatně tak se musí napsat i do muzea v Anglii že to mají taky špatně .Vlastenec píše:Dobrý den mistře !
Vlastík
Koukni na toto video v 1:20 min
Jsem rád že povedlo posunout instalaci jen víc rozeber problém s párováním?pajak7 píše: A spárování rádia s jednotkou mě zatím moc nejde už asi 20 x jsem to pruboval a výsledek je po každý trochu jinde
Ale nevzdávám se a budu bojovat do posledního dechu.
Tiger I verze HL
Jde o to že mě přijde zatáčení citlivější než jízda rovně .
Při jízdě rovně chci zatočit a tank zrychlí jako by do něho někdo zezadu kopnul.
Tak jsem to zkusil spárovat aby se srovnaly kanály k desce a jednou to zlobí při zatáčení vlevo a podruhé to zase dělalo při zatáčení vpravo.
Při dalším ladění to zase pořád startovalo a chcípalo tak jsem to udělal znovu a zatím to jede ale zase se při zatočení vlevo nepřehraje zvuk motoru ,někdy jo někdy ne .Tak jsem se rozhodl že rádio resetuji a začnu znovu ale až zase jindy
Při jízdě rovně chci zatočit a tank zrychlí jako by do něho někdo zezadu kopnul.
Tak jsem to zkusil spárovat aby se srovnaly kanály k desce a jednou to zlobí při zatáčení vlevo a podruhé to zase dělalo při zatáčení vpravo.
Při dalším ladění to zase pořád startovalo a chcípalo tak jsem to udělal znovu a zatím to jede ale zase se při zatočení vlevo nepřehraje zvuk motoru ,někdy jo někdy ne .Tak jsem se rozhodl že rádio resetuji a začnu znovu ale až zase jindy
Toho jsem si všiml taky, pojezd do stran je mnohem citlivější tedy i rychlejší. Nato pomůže otupit křivku Ch2 pomocí Expo -45% mě to pomohlo. U vysílače Spektrum je potřeba dát zase +45% mají parametr obráceně.
Tiger I verze HL
To jsem udělal a je pravda že se to mírně zlepšilo .Tak to vše udělám znovu a bude hold to je taková vlastnost IBU
Nikdo není dokonalý.
Nikdo není dokonalý.
Pavle je to paráda, moc se mě to páčí, zeptám se, ten zvuk volnoběh motoru a následné přidání plynu, to je součástí zvuků IBU? nebo jsou tvé, dík Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Hele Vojto kup si to a uvidíš ale jestli si myslíš že bych jezdil se zvuky co k tomu dodává ať už Elmod nebo IBU tak jsi na omyluVojtiš píše:Pavle je to paráda, moc se mě to páčí, zeptám se, ten zvuk volnoběh motoru a následné přidání plynu, to je součástí zvuků IBU? nebo jsou tvé, dík Vojtiš.
já nastavení řeším na modulech, protože se mi nechce přepínat modely na vysílači. Vemu jeden vysílač a zapínám třeba 4 modely a nastavení nemusím študovat.pajak7 píše:Jak nastavím doraz serva na vysílači při výstřelu když pohyb serva při výstřelu obstarává modul nikoliv vysílač.petsild píše:
Doraz serv si nastav na vysílači.
Dřív sem přepínal modely ve vysílači a na loď jiné parametry než na tank, ale neylo to ono.
Moje slova Ondro ale tento modul to bohužel nezvládá a nebo to neumím.sakulajda píše: já nastavení řeším na modulech, protože se mi nechce přepínat modely na vysílači. Vemu jeden vysílač a zapínám třeba 4 modely a nastavení nemusím študovat.
Dřív sem přepínal modely ve vysílači a na loď jiné parametry než na tank, ale neylo to ono.
Proto jsem to vyřešil jak jsem to vyřešil
A musím konstatovat že se mě to IBU začíná dostávat pod kůži jako elmod