vem ocelovou strunu, chytni do vrtačky a provrtej durch, pak ji zakrať, nech tam a je hotovohranicak11 píše:Poradí mi někdo jak rozpohybovat ty panty?
Panther G Vyškovice 1945
Re: Panther G Vyškovice 1945
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Díky za typ
ten zeleny chlpaty panther spravil nejaky nemecky kolega z panzerkettenforum.postriekal lepidlom v spreji a posypal posypom.ma to byt maskovanie haluzami stromov...
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
No tak to chlapec trochu přepíšk, tímto způsoben to může dělat tak u M 1:72 a né v tomto měřítku až na tom bude můj Panther zdravotně lépe tak to chci vyzkoušet, zatím mam jen představu jak udělat např. smrkové větve, ale ještě uvidím jak to pujde v praxy, aby se to blížilo realitě nechci mít doma na polici drn
Fotku jsem tady vložit v dobrém určitě jsem tu nechtěl špinit vlákno Hraničáka11, kde se tvoří moc pěkný Panther.
Jestli ta pojízdná buše někoho zajímá... pošlu mu na SZ full odkaz.
Jestli ta pojízdná buše někoho zajímá... pošlu mu na SZ full odkaz.
Tiger I verze HL
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
mě to docela pobavilo tak mi to nevadí ale ja se radči pokusím udělat ty smrkové větve
to jsem rádhranicak11 píše:mě to docela pobavilo tak mi to nevadí
Tiger I verze HL
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
tak je na čase zase neco udělat na šelmě , měl jsem připravenou na zimu 35 Konigs tigra, ale asi se k tomu letos nedostanu nj něják mě přestala bavit ta statika
Určitě rozhodl správně přeci jen mnohem lepší když se vrtí, zvučí, čmoudí a může být i cítit.
Tiger I verze HL
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Když jsme u toho, tak nevím jestli tam dát kouřák či ne. Jak jsem se tu dočetl tak s ním jsou věčné problémi. Tak nevím