Panzer III - stavba
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: Panzer III - stavba
díky, ale ono to ještě bude chvíli trvat než se bude stříkat camo
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Velikost číslic a znaků jsem odměřil a přepočítal z dostupných fotografii, které jsem získal od kolegů z modelářského fóra. Tak jsem spokojen, že se budu stále snažit přidržovat historických faktů. Bohužel jsem se nedozvěděl, kde fotky na 514 byly publikovany v lepší kvalitě než mám
,måm tedy 3x čīslice na schurzen okolo věže, dále znak na zadní dīl, a označení jednotky na předni a zadní blatník. Dále kulatý znak s pavoukem na schránku za věží. To je jasné z fotoggrafie a dále a nyní už doměnka.... znaky na boky tanku, které by měly být za bočním průzorem řidiče a střelce. A potom ještė vėtší doměnka o tom co by mohlo nebo nemohlo být na věži... kdyby...?
Tak to na vysvětlení a pochopení.
,måm tedy 3x čīslice na schurzen okolo věže, dále znak na zadní dīl, a označení jednotky na předni a zadní blatník. Dále kulatý znak s pavoukem na schránku za věží. To je jasné z fotoggrafie a dále a nyní už doměnka.... znaky na boky tanku, které by měly být za bočním průzorem řidiče a střelce. A potom ještė vėtší doměnka o tom co by mohlo nebo nemohlo být na věži... kdyby...?
Tak to na vysvětlení a pochopení.
Když jsme u číslic tak se zeptám , je lepší na tank dát obtisk nebo vymaskovat a nabarvit?
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
nenabarvíš... super šablony dělal bývalý kolega, ale už není mezi námi...
němci většinou vše stříkali dle předpisů... takže stříknout, jestli máš šablonu, jestli ne jednoznačně obtisk
němci většinou vše stříkali dle předpisů... takže stříknout, jestli máš šablonu, jestli ne jednoznačně obtisk
Vláďo, vemeš ho byť třeba nedokončeného na Odolov? Ať se můžem pokochat? Já bych taky vzal svůj novej projektík pokud teda postoupím do koukatelné fáze.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
ano vezmu další krabici...