Vzpomínám si, žes už takhle vyhrožoval ve Kbelích
Torro Panther Ausf.G
Re: Torro Panther Ausf.G
Musíš odchytit Draka a donutit ho prozradit tajemství oleje
Pánové měl bych dotaz, nejspíše to bude na Láďu (LK88), přemýšlím že bych na novějšího Panthera dodělal na kryt rozžhaveného výfuku takové to koleno které směřuje výfukové plyny za tank. Zatím tam mám jen ty roury zakončené dyfuzorem či co to je. Nemáte nápad z čeho ty kolena udělat?
Škoda, že jsi neřekl dřív ty jsem z tanku uřezal. Možná, že bych ty kolena našel...
Zkusíš se po nic mrknout? Byl bych velice vděčný. Díky moc
...přemýšlím že bych na novějšího Panthera dodělal na kryt rozžhaveného výfuku takové to koleno které směřuje výfukové plyny za tank. Zatím tam mám jen ty roury zakončené dyfuzorem či co to je. Nemáte nápad z čeho ty kolena udělat?
Ja som robil výfuky, tie rúry z PE hadičiek.
Pozri na toto.
https://mujtank.tym.cz/viewtopic.php?f= ... 8&start=80
Povrch by trebalo zdrsniť jemným brúsnym papierom ,aby vznikli ,,zámky,,pre farbu.
Problém,môže byť u tých tvojich, že sú ukončené v oblúčiku.
Ja som robil výfuky, tie rúry z PE hadičiek.
Pozri na toto.
https://mujtank.tym.cz/viewtopic.php?f= ... 8&start=80
Povrch by trebalo zdrsniť jemným brúsnym papierom ,aby vznikli ,,zámky,,pre farbu.
Problém,môže byť u tých tvojich, že sú ukončené v oblúčiku.
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Zdravím Solo, jde mi spíše o koleno na tu rouru s dyfuzorem, ta má průměr 14mm (na modelu), zkoušel jsem už silnější pružnou hadičku a její natvarování nad plamenem/horkým vzduchem, ale to nedopadlo nejlépe.
Pošli fotku.
solo
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Zítra vyfotím.
Doufám že se Láďa nebude zlobit že použiju jeho obrázek
Ohledně toho zakončení výfuku, chtěl bych to s kolenem jako je na levém výfuku Láďova Jagdpantheru, momentálně mám výfuky jako pravý výfuk Jagdpantheru.
Ohledně toho zakončení výfuku, chtěl bych to s kolenem jako je na levém výfuku Láďova Jagdpantheru, momentálně mám výfuky jako pravý výfuk Jagdpantheru.