Vlečka na železnici
- Max
- PzKpfw V - Panther
- 7
- Lokalita: Dobruška a okolí...
Re: Vlečka na železnici
Tak to je super model.
Tomu říkám skvělá modelařina a vynikající strojařina.
Kolego,klobouk dolu. V tomto případě jsem s modelama v době pravěku před tímto modelem. Krásný stroj.
Tomu říkám skvělá modelařina a vynikající strojařina.
Kolego,klobouk dolu. V tomto případě jsem s modelama v době pravěku před tímto modelem. Krásný stroj.
Díky, ale s tím byste si poradili taky Těch koleček je tam trochu více než v tanku a jde jen o to, je tam správně poskládat
No ja teda urcite ne:D, super
V týmu s Drozd60,
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
To nebyla, to jsi odhadl správně ......
Kalená nejsou, podle katalogu jsou z oceli C43. Přesný ekvivalent k ČSN neznám, ale hodně dobře se obrábí, takže asi nějaká automatovka.
Kalená nejsou, podle katalogu jsou z oceli C43. Přesný ekvivalent k ČSN neznám, ale hodně dobře se obrábí, takže asi nějaká automatovka.
Péťo ty jsi opravdu machr
Teď jsem si jistý že jsi z jiné galaxie
Teď jsem si jistý že jsi z jiné galaxie
Jagdtiger , Tiger I DAK, T34/85, Jagdpanzer E100 Krokodil (ve výstavbě)
Člen Ústecké jednotky
Člen Ústecké jednotky
Uplynul nějaký čas a zapracoval jsem na samotné kapotě rypadla a základní díly mám tedy hotové. Je klasického, jednoduchého, hranatého tvaru, ale všechny vnější hrany budou zaoblené. Navrhnul jsem ji do epochy cca první poloviny 60. let. "Nosatá" kabina řidiče je inspirována lanovým bagrem TATRA 138. Na zadní stěně kapoty jsou pro pobavení zasouvací vrata pro phled do "strojovny" rypadla
Kostra levé strany kapoty:
Kostra pravé strany kapoty s odnímatelnou částí pro přístup k bateriím a ovládacím spínačům:
Vstup zdvihacích lan lopaty do kapoty:
Zadní posuvná vrata s funkční západkou:
Pohled na kabinu a řidiče ( figurka 1/14 ):
Náhledy z různých směrů:
Kostra levé strany kapoty:
Kostra pravé strany kapoty s odnímatelnou částí pro přístup k bateriím a ovládacím spínačům:
Vstup zdvihacích lan lopaty do kapoty:
Zadní posuvná vrata s funkční západkou:
Pohled na kabinu a řidiče ( figurka 1/14 ):
Náhledy z různých směrů:
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Toš jsem si u toho trochu cvrkl do textilu.Naprostá pecka.
- Max
- PzKpfw V - Panther
- 7
- Lokalita: Dobruška a okolí...
Super stroj. Je dobře, že to má i bagristu.
Na různých modelech co jezdí na výstavách jsem si všiml, že jezdí např.s modelem Tatry, Mann, Scania a i třeba traktory a jiné stroje atd.a v kabince není žádná figurka řidiče. Je to sice taková drobnost ale jako detail modelu tomu chybí k dokonalosti.
Pak ten model co jezdi po kopečkách hlíny na výstavě působí divně, když nemá pilota.
Tady je bagrista v rámci stavby vložen do modelu. Což je skvělé ostatně jako celý model.
Na různých modelech co jezdí na výstavách jsem si všiml, že jezdí např.s modelem Tatry, Mann, Scania a i třeba traktory a jiné stroje atd.a v kabince není žádná figurka řidiče. Je to sice taková drobnost ale jako detail modelu tomu chybí k dokonalosti.
Pak ten model co jezdi po kopečkách hlíny na výstavě působí divně, když nemá pilota.
Tady je bagrista v rámci stavby vložen do modelu. Což je skvělé ostatně jako celý model.