e-day 2022
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Re: e-day 2022
Ahoj tak to taky musím bohužel vynechat... Trochu se nám zkomplikovala situace na staveništi... Tak vám kluci přeji vydařenou akci ať vše zvládnete bez poruchy. Na příští rok se musím polepšit
Váš Šaryk
Před osmou jsem dorazil domů Byla to pohodová akce s dobrými kamarády Prostředí je velmi atraktivní, nejen muzeum, ale také parní železnice, jezdící tank, či letadlo provádějící "nálet" na vlak a samozřejmě i samotné vystavené modely, takže účast mohu jen doporučit ....
Domů na jih jsem dorazil něco po půl deváte. Prostory i tankodrom super, akorát jsem hned při první jízdě přetrhl pás a bylo vymalováno Nebýt Petra, který mi půjčil svůj Löwe Tiger tak jsem si ani nezajezdil a tímto mu ještě jednou děkuji. Lidí plno a rušno. Za mě spokojenost.
Odkaz na celé album:
https://ronak.rajce.idnes.cz/Tiger_II_P ... -_RC_1_16/
https://ronak.rajce.idnes.cz/Tiger_II_P ... -_RC_1_16/
Velmi vydařená akce se spoustou možností.
Kam oko dohlédlo, všude krásné modely a v rámci soutěžní výstavky některé naprosto dechberoucí.
Rozhodně bylo na co koukat a v případně zájmu si v množství prodejních stánků pořídit i nějaké to modelářské vybavení, literaturu apod.
Zajezdili jsme si, pokecali a až na pár malých a řešitelných "bojových ztrát" akce vyšla na jedničku.
Za mou maličkost spokojenost.
Kam oko dohlédlo, všude krásné modely a v rámci soutěžní výstavky některé naprosto dechberoucí.
Rozhodně bylo na co koukat a v případně zájmu si v množství prodejních stánků pořídit i nějaké to modelářské vybavení, literaturu apod.
Zajezdili jsme si, pokecali a až na pár malých a řešitelných "bojových ztrát" akce vyšla na jedničku.
Za mou maličkost spokojenost.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
tak já dorazil asi v 19:00.. myslím bylo super a nepršelo na hlavu v tak blbým počasí.
Nicméně jsem večer okolo 20hod. padl s horečkou 38°C... takže fotky vkládám až dnes... paralen500 zabral
asi jednodenní přepálení... nebo nedostatek alkoholu
zde pár fotek ještě ze sobotního rána před 8:00... bez diváků
veškeré výstavnía soutěžní plochy byly situovánay na ochozy... super nápad
zde ještě prázdno... před 8:00 se nikomu asi v sobotu nechtělo vstávat...
Nicméně jsem večer okolo 20hod. padl s horečkou 38°C... takže fotky vkládám až dnes... paralen500 zabral
asi jednodenní přepálení... nebo nedostatek alkoholu
zde pár fotek ještě ze sobotního rána před 8:00... bez diváků
veškeré výstavnía soutěžní plochy byly situovánay na ochozy... super nápad
zde ještě prázdno... před 8:00 se nikomu asi v sobotu nechtělo vstávat...