Dětský den Měřín.
Re: Dětský den Měřín.
Ahoj kluci.Děkuji Vám za skvělé zvládnutí akce.Dle p.Španka max.spokojenost.Jsem moc rád,že jsme udrželi nastavenou laťku.Nesmím zapomenout na Michala,že po mě převzal organizaci a vše klapalo. Takže ,příští rok,ve stejnou dobu a na stejném místě.Franta.
Ahoj.
Hlásím návrat na základnu.Chci poděkovat všem zúčastněných,za super zábavu a prostředí.Sešla se opravdu perfektní parta.Velice jsem si to užil.I to sluníčko Tanky dostali zabrat na tom pekelném slunci.Stačila hodinka a na věži Tigra člověk neudržel ruku
Hlásím návrat na základnu.Chci poděkovat všem zúčastněných,za super zábavu a prostředí.Sešla se opravdu perfektní parta.Velice jsem si to užil.I to sluníčko Tanky dostali zabrat na tom pekelném slunci.Stačila hodinka a na věži Tigra člověk neudržel ruku
Jagdtiger , Tiger I DAK, T34/85, Jagdpanzer E100 Krokodil (ve výstavbě)
Člen Ústecké jednotky
Člen Ústecké jednotky
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Ahoj kamarádi
Tak máme po akci,byla moc pěkná,počasí nám vyšlo krásně.Myslím že jsme nemusely být ani pod střechou,i když pořadatel ji mněl zajištenou v případe nepříznivého počasí.Bylo zde naco kouukat a hlavně jsme se setkali a zajezdily.Všem velmi děkuji za krásný den a pořadatelum co pro nás zajistily.
Tak máme po akci,byla moc pěkná,počasí nám vyšlo krásně.Myslím že jsme nemusely být ani pod střechou,i když pořadatel ji mněl zajištenou v případe nepříznivého počasí.Bylo zde naco kouukat a hlavně jsme se setkali a zajezdily.Všem velmi děkuji za krásný den a pořadatelum co pro nás zajistily.
Ahoj,
Opravdu nejlepší místo na akci, a to z důvodu místa expozice, zajištění ze strany pořadatele, luxusního areálu a velkého počtu návštěvníků. Prostě super!
Díky kluci za pěkný den a pár fotek
Opravdu nejlepší místo na akci, a to z důvodu místa expozice, zajištění ze strany pořadatele, luxusního areálu a velkého počtu návštěvníků. Prostě super!
V týmu s Drozd60,
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
Ahoj,
V týmu s Drozd60,
Ahoj,
na Frantovo přání Vám (účastníkům tohoto ročníku) touto formou přeposílám poděkování které jste dostali.
V.
na Frantovo přání Vám (účastníkům tohoto ročníku) touto formou přeposílám poděkování které jste dostali.
V.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Tak to mě dojmulo! Musíme příští rok přijet zase a snad ve větším počtu. Že mám pravdu kamarádi!
- Ivan
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Absolova 89, 624 00 Brno
super , super ...
Tankistům ZDAR
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/