BVV 10.03. 2012 - ITEA
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: BVV 10.03. 2012 - ITEA
Pán major a guláš budě
Mužstvo potrebuje aj dačo zajesť
Mužstvo potrebuje aj dačo zajesť
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Jdete jezdit nebo obědvat ?
Dane jeden řízek z jižní moravy si dám, dík Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
URČITĚ OBÉ !!!!!Milan píše:Jdete jezdit nebo obědvat ?
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
tož se nám to nezadržitelně krátí
su zvědavé jak to všecko dopadne
mrkněte na emaily - poslal jsem pro info co každý den řeším a co by pro nás mohlo být eventuelně zajímavé
mrkněte na emaily - poslal jsem pro info co každý den řeším a co by pro nás mohlo být eventuelně zajímavé
http://www.pocasi.cz/#rt=listResult@tt= ... homoravsky
V sobotu bude oblačno až polojasno, místy slabý déšť, nad 1000 m sněžení. Noční teploty 0 až -4°C. Denní teploty 5 až 9°C. Severozápadní vítr 2 až 6 m/s
ještě že celé den (krom bitvy) budeme v teple pod střechou
V sobotu bude oblačno až polojasno, místy slabý déšť, nad 1000 m sněžení. Noční teploty 0 až -4°C. Denní teploty 5 až 9°C. Severozápadní vítr 2 až 6 m/s
Kulďásku hlavně aby vám to vyšlo i s počasím(tady opět padá a padá sníh ) a co nejméně šrámů na technice ,no prostě vám držím palce a zároveň závidím že se opět sejdetesakulajda píše:tož se nám to nezadržitelně krátí
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
sakulajda píše:http://www.pocasi.cz/#rt=listResult@tt= ... homoravsky
A to jsem se po Akci Slavičín zařekl, že pokud bude "klemra", tak mne nikdo s tankem venku jezdit neuvidí !!!
No nic, vezmu si sebou i humusáky (auto je uveze) a možná je i použiju.
Pozn. pro ty co nebyli na vojně, nebo neví: tzv. humusáky jsou zjednodušeně řečeno podvlíkačky pod maskáče. Oficiální název byl tuším zateplovací vložka do maskovacího oděvu vzor 60.
Teď se směju a dělám srandičky ale v sobotu odpoledne mne humor přejde !!!
Dneska "sněží" a jak to dopadá blíže k zemi, tak pršípajak7 píše: Kulďásku hlavně aby vám to vyšlo i s počasím(tady opět padá a padá sníh ) a co nejméně šrámů na technice ,no prostě vám držím palce a zároveň závidím že se opět sejdete
snad i mi dva se brzo na nějaké akci setkáme