Doporučuji i tuto firmu, beru od ní už dlouho a jsem spokojen, i když stránky mají trochu zmatené , sortiment hodně velký...
http://www.litomysky.cz/mat/index.html
Michal
Jeep Willys 1/16 RC
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: Jeep Willys 1/16 RC
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
díky všem za odkazy a tipy, mrknu na to
Neděle krásné počasí a pája vyjel s jeepem do terénu. Po hodince ježdění v dost náročném terénu v jeepikovi zachroupalo a bylo po ježdění .
Ani nevím proč ale měl jsem za to že v mezinápravové rozvodovce je převod kovovej.
Nebyl ale už je.......
Ani nevím proč ale měl jsem za to že v mezinápravové rozvodovce je převod kovovej.
Nebyl ale už je.......
hezký, a kde jsi ty kolečka tak rychle schrastil?
sám vystrouhal??
sám vystrouhal??
Kdepak vystrouhal ,to máme běžně skladem
Né teď vážně jsou to pastorky s modulem 0,5 které jsme kdysi s kolegou V.objednali ve snaze zpomalit model a nakonec jsme objevili redukce a tak pastorky zůstali a konečně mají využití.
Né teď vážně jsou to pastorky s modulem 0,5 které jsme kdysi s kolegou V.objednali ve snaze zpomalit model a nakonec jsme objevili redukce a tak pastorky zůstali a konečně mají využití.
pajak7 píše:Kdepak vystrouhal ,to máme běžně skladem
no tak to tam pěkně pásly, to je klika
Poprosil som Pavla či by nenašiel pôvodné fotky zverejnené v tomto vlákne
Veľmi ochotne prešiel všetky svoje historické fotky poodkladané na jeho domácich úložiskách a fotky aj staršie ako 8 rokov mi poslal.
S Pavlovým súhlasom som fotky dal na RAJČE aby sa fotodokumentácia tohto skvelého stroja zachovala
Veľmi ochotne prešiel všetky svoje historické fotky poodkladané na jeho domácich úložiskách a fotky aj staršie ako 8 rokov mi poslal.
S Pavlovým súhlasom som fotky dal na RAJČE aby sa fotodokumentácia tohto skvelého stroja zachovala