Přátelský sraz 2022

Odpovědět
Drake
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
7
Lokalita: Kyjov

Re: Přátelský sraz 2022

Příspěvek od Drake »

Martine.....víš jak, nerad to tu plevelím, ale musím si ulevit. Co je korona tak mám sociální bublinu jen v práci a na střelnici (pokud nepočítám mobil s Ivanem a Krémákem) a dělám na malý vesnici, rád bych si s někým pokecal o modelařině apod, ale prostě drnové........jak nemáš vinohrad, prase a barák tak jsi balkóňák a hraješ si jak děcko :evil: Prostě mi chybí kontakt s lidmi co maj stejný koníčky o kterých se dá kecat, koukat na výtvory, tahat rozumy apod. Už je tu ten čínskej kazisvět prostě příliš dlouho :roll:
Martin Muzikář

Příspěvek od Martin Muzikář »

Martine, já to nemysel zle, mám to podobně, proto jsme navrhli přátelák, bez diváků, prostě pro nás, abychom mohli pořádně pokecat, ukázat co kdo vytvořil a třeba se i pustit do nějakého společného projektu - to se pod vlivem alkoholu spřádá nejlíp :-)

Zatím vyčkávám, až se ozvou další spřízněné duše, jako je Milan Fabišík ad.

Je to pro vás tam na sever do Albrechtic daleko? Mně přišlo, že když bude setkání dvoudenní, už to není taková oběť jet až tam. Je tam kompletní zázemí, je tam hezky, už jsme to přece vyzkoušeli.

Je přece na nás, na čem se dohodneme a na který termín. Léto nebo pozdní jaro mi přišlo jako příjemně bezstarostné období, kdy se dá spát ve stanu, pod širákem nebo samo i na pokoji. Kdy se dá něco grilovat dlouho do noci. Prostě na pohodu.

Navrhněte klidně jiné řešení, ale přijďte s konkrétní možností.

Těším se, až se sejdeme.

Martin
Drake
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
7
Lokalita: Kyjov

Příspěvek od Drake »

Pokud by akce byla vícedenní se zajištěným spaním, tak není problém jet na konec republiky a na to jak poslední dobou velice nerad řídím, tak na tuhle akci pojedu rád 8-)
Martin Muzikář

To je slovo chlapa, Martine puffy

Jde vlastně o to najít společně vyhovující termín a místo, které lze po dohodě s pronajímatelem k tomu použít. S tím je větší potíž, protože náš koníček není jen o tom se jen tak srazit někde v pronajatém penzionu, ale máme potřebu ještě přivézt modely, které nemůžou zmoknout, zato potřebují nějaký prostor. Tam, kde nás neznají, tam pro nás nebudou mít úplně pochopení. Protože nejde jen o tom pronajmout si hotýlek někde, ale uspořádat tam i ten tankodrom, alespoň decentně. A to je oříšek.

Kluci v České Metuji mají k dispozici sokolovnu, Bolek v Krásné u Aše měl nebo ještě má taky tu možnost, v tom penzionu Iva bychom jezdili venku, ale Vláďa s majiteli dohodl, že to lze. Byla by to pohoda, včetně plné penze, prostě bezstarostný sraz. U Milana Šimka bývaly srazy na jeho zahradě, protože on pro nás udělal všechno myslitelné. Nevím, jak je to s Bořenou Horou, ještě to nezahazuju, zeptám se Dana, ale moc šancí tomu nedávám. Jinde zatím není ta zkušenost.

Bylo by fajn najít místo, kde se sejdeme třeba dvakrát do roka, právě tak, jak to plánujeme teď. Mimochodem, máme už několik dílů modulovky, třeba by se i proto mohla dál společně rozvíjet, pro tyhle srazy. Nějak se o to podělit.

Kdybychom se dohodli na určité organizaci těchhle věcí jako klub, také bychom si to usnadnili.

Rozepsal jsem se jako Solo ahoj , tak už se budu krotit.

Howgh :-)
solo
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
11
Lokalita: Poprad

Příspěvek od solo »

Čkalo sa mi...
Spomínal má tu niekto?

solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Martin Muzikář

To som bol ja :-)

Nějak málo píšete, poslední dobou, ty i Scout. Mohli byste za námi přijet.
solo
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
11
Lokalita: Poprad

Příspěvek od solo »

He he.
Viem ,čítam to....
Zorganizovať to chce aspoň zopár správnych chlapov ešte pred zrazom.
Dakedy aj po..

solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
hranicak11
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
11
Lokalita: Krásná u Aše

Příspěvek od hranicak11 »

Naše sokolovna by měla letos projít rekonstrukcí, pak se snad vrátíme již do predcovidoveho režimu. U mě vždy záleží zda mám volno, nebo dovolenou ( tu bohužel plánuji již v listopadu). Tak když to klapne vyrazím kamkoliv 😁😁😁. Jinak Penzion Iva známe, ale nemohu úplně zaručit že dorazíme 😔 ještě počasí a je to ok.
Martin Muzikář

Parto,

napište který víkend v období květen - červen kdo z vás může, prosím. Nějak se nemůžeme pohnout z místa. Vytipujeme ten nejvhodnější termín. Pište mi SZ, nějak to utřídím, jako vždycky puffy .

Naskytla se ještě další možnosti a to v Roudnici nad Labem, aktuálně zjišťuju možnosti a když to bude ok, napíšu sem podrobnosti.

Martin ahoj
mrst
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: Praha 9, Horní Počernice

Příspěvek od mrst »

druhá polovina května bývá otevření Lešan... ! tak pozor na tuto akci, když bude?
Odpovědět

Zpět na „Jiné“