Dovolím si jednu "připomínku" a vůbec ne jenom k této akci.
Je obrovskou škodou, že často tyto "akce ve veřejném prostředí" nejsou více mediálně propagovány a na úžasnou akci s vydáním velké snahy dorazí pouze 50 okolojdoucích. Stačí navštívit úřad a každý obecní plátek si myslím tuto akci uvítá. Viz. rozhovor se starostou v České Metuji.
Je totiž škoda, že mezi námi není zas tak moc juniorů nebo přímo řečeno málo "juniorů".
Snažím se dělat akcičky, kde se lidičky přijdou podívat. Bohužel v HoPo není sál, kde by to šlo uspořádat .
A tak se musím uspokojit s Lešany....
Neberte to absolutně jako kritiku, ale spíše nad tím pouvažujte pozitivně, vždyť i naším tankistkám se to líbí... a tak proč ne vetšině dítí a i rodičů v okolí.
Přijde mi to jako velká škoda
Krásná u Aše 2. ročník
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Re: Krásná u Aše 2. ročník
Určitě máš pravdu, ale například zde u nás to bylo zveřejněno na několika fb stránkách ( ty jsou v poslední době více sledované než noviny či městský web) víc jsem nepropagoval. Další věc je poloha zde na konci světa ne každému modeláři se chce jet právě až sem a pokud chceš mít hooodne lidí, tak musíš mít i hodně modelů ( pokud budu dělat další akci, tak bych rád pozval i přeshraniční sousedy). Momentálně nevím jak to bude se Sokolovnou v budoucnu, ale to je zde v Krásné jen detail, jsou možné alternativy, které by se museli domluvit s obcí.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Jinak jestli jste si všimli, tak jsme zde postavili vůbec první oválné kolejiště na akci tohoto typu. Za mě určitě palec nahoru pro Scouta za tento dobrý nápad
Je to super keď je skvelá partia, pekné prostrediehranicak11 píše: ↑31 bře 2019, 14:44 Jinak jestli jste si všimli, tak jsme zde postavili vůbec první oválné kolejiště na akci tohoto typu. Za mě určitě palec nahoru pro Scouta za tento dobrý nápad
Najbližší level bude dvojkolajny ovál ak bude dosť miesta a príde PetrNc
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Bolku, bylo to fajn setkání, píšu opožděně, ale moc děkujeme, že jsme se k Vám mohli přidat.
Díky za celou přípravu, snad si to zopakujeme.
Martin a kluci
Díky za celou přípravu, snad si to zopakujeme.
Martin a kluci