Ahoj klucí.
Pechy a jakou verzi jsis opatřil ? Tu s tím kovem, nebo v plastu? Jak budeš mít čas, tak dej nějaké další info, případně foto.
Díky a mnoho zdaru, čus Ivo
T 34/85
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: T 34/85
no tak to je přesně ta blbá!!!§
Na této stránce je vidět vnitřek nové T-34/85 Heng Long a také jednoduchá úprava pro snížení výšky odpružení:
http://www.philslittleworld.webspace.vi ... 85_hl.html
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
- Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov
Ody píše:Na této stránce je vidět vnitřek nové T-34/85 Heng Long a také jednoduchá úprava pro snížení výšky odpružení:
Takže to co jsem tady navrhoval..Nedovolit ramenům sjet hluboko pod hranu vany a podložit dorazy ramen podložkami.Škoda jen, že HL neokopíroval i systém pružení vinutými pružinami, jsou progresívnější..
nejde li o život, jde o hov .......
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
poklop v základu sice funguje, ale naprosto nesmyslně se otvírá...Dvě křídla, každý se svým pantem ...Absolutní nesmysl...Panty jsou dva a to zrovna v dělící rovině HL poklopu a otvírá se jen ta zadní polovina v tomto místě, směrem nahoru-vpřed.. Ta první půlka s periskopem je napevno. Navíc celá sestava stropu věžičky s půlpoklopem, se v originálu otáčí kolem dokola na věnci, ale to jsem neřešil ani u Torra. Mrkni na jakoukoliv fotku téčka s velitelem na věži a uvidíš sám..pechy píše:potíže z vysokým podvozkem jde řešit zcela snadno .Problém je v tom že jsou použity dost silné pružiny,které budou pružit snad jen z cihlou na tanku . Já jsem to vyřešil navrtáním nové díry a pružina tak nemá takovou sílu a kola pěkně sednou a pěkně kopírují terén. Nafotím a dám sem fotku o co se vlastně jedná.
Jinak mě se tank líbí dělám zákluz hlavně atd. Pěkný je vyklápěcí poklop řidiče už v základu ,mám figurku připravenou jen si tam sednout . Jinak napínák pásu je tam také sice jednoduchý plastový ale účel to splní.
Co jsem neviděl neexistuje .spitfiremk1 píše: poklop v základu sice funguje, ale naprosto nesmyslně se otvírá...Dvě křídla, každý se svým pantem ...Absolutní nesmysl...Panty jsou dva a to zrovna v dělící rovině HL poklopu a otvírá se jen ta zadní polovina v tomto místě, směrem nahoru-vpřed.. Ta první půlka s periskopem je napevno. Navíc celá sestava stropu věžičky s půlpoklopem, se v originálu otáčí kolem dokola na věnci, ale to jsem neřešil ani u Torra. Mrkni na jakoukoliv fotku téčka s velitelem na věži a uvidíš sám..
Ale jo existuje a nesmysl to není viz obrázky:
poklopy jsou minimálně dva druhy a to raná verze převzatá z T-34/76
A potom již ta co tu byla popsána:
jestli jsou i další netuším je to ale možné.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
ten půlený poklop mám z rezinu...včera si jeden vzal kolega...já ho po pěti letech znovu našel ...mám pocit že je i na Sakulajdově stroji
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
pajak7 píše:Co jsem neviděl neexistuje .spitfiremk1 píše: poklop v základu sice funguje, ale naprosto nesmyslně se otvírá...Dvě křídla, každý se svým pantem ...Absolutní nesmysl...Panty jsou dva a to zrovna v dělící rovině HL poklopu a otvírá se jen ta zadní polovina v tomto místě, směrem nahoru-vpřed.. Ta první půlka s periskopem je napevno. Navíc celá sestava stropu věžičky s půlpoklopem, se v originálu otáčí kolem dokola na věnci, ale to jsem neřešil ani u Torra. Mrkni na jakoukoliv fotku téčka s velitelem na věži a uvidíš sám..
Ale jo existuje a nesmysl to není viz obrázky:
poklopy jsou minimálně dva druhy a to raná verze převzatá z T-34/76
A potom již ta co tu byla popsána:
jestli jsou i další netuším je to ale možné.
Tak to jsem si teda uřízl ostudu.... Až do teď jsem myslel, že na 85 kách jsou jen ty mnou popisované varianty..tak to dopadne, když se letadýlkář s...re do tanků...Ach jo...
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
pechy píše:No ja tam psal o poklopu ridice a ne velitele . Velitelska vez by mela odpovidat na jaro 1944