Horní Počernice
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: Horní Počernice
statika byla Afrika...tedy s jiným koly. - Ta kola byla na mé gusto u Afrika verze taková balonovější. Pokud vím, tak se už ani jedna z těchto verzí nevyrábí v měřítku 1/16.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ano máš pravdu. Už to psal Vláďa M. V tomto měřítku co já vím vyráběla Kübelwagen Tamiya.Rudyn píše:statika byla Afrika...tedy s jiným koly. - Ta kola byla na mé gusto u Afrika verze taková balonovější. Pokud vím, tak se už ani jedna z těchto verzí nevyrábí v měřítku 1/16.
* 36202 Kubelwagen Afrika Korps
* 36205 Kubelwagen Type 82 - European Campaign
* 56012 Kübelwagen Type 82 (RC)
Rozdíl není jen v kolech, ale i dalších maličkostech. Tady bychom, ale měli diskutovat především o nepochybně povedené akci Počernicích.
V.
P.S. měli jste to tam pěkný pánové!
Naposledy upravil(a) sourekv dne 18 dub 2012, 10:43, celkem upraveno 1 x.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Konečně jsem se dostal k nějaké reakci.Dost dobrej nápad s tím pojízdným tankodromem.Taky musím pochválit fotky.Počasí asi vyšlo.Co ty Pavle ? Přijedeš nebo ne ?
A ty stromy na tankodromu působí fakt dobře.Kdyby měl každej aspoň pět kousků,tak podle toho kdo se ke mě chystá bychom udělali les.A to by pak byli fotečky.
A ty stromy na tankodromu působí fakt dobře.Kdyby měl každej aspoň pět kousků,tak podle toho kdo se ke mě chystá bychom udělali les.A to by pak byli fotečky.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
pochybuji, že někdo do toho strčí...co my dva Mílo
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Akce s náklaďákem vypadala dost dobře.
Michal
Michal
Naposledy upravil(a) zander dne 19 dub 2012, 21:54, celkem upraveno 1 x.
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
No třeba já na ty stromy , co jsme měli slíbený , stále čekám Klidně je vem k Milanovy, ty co jsem slíbil, tak vemu.mrst píše:pochybuji, že někdo do toho strčí...co my dva Mílo
Michal
PS kdyby jsi věděl, co já už do těhle koníčků 1/16 a 1/6 nacpal možná by jsi se i divil, a myslím si že je nás i víc ne jenom Ty a Milan
Michale obávám se že Vláďa myslí peníze za pořádání akcí:písek doprava atd.....
Milo určitě nepřijedu protože 300km je už na mě dost a na naší starou astřičku asi taky ..Milan píše:Konečně jsem se dostal k nějaké reakci.Dost dobrej nápad s tím pojízdným tankodromem.Taky musím pochválit fotky.Počasí asi vyšlo.Co ty Pavle ? Přijedeš nebo ne ?
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Ahojpajak7 píše:Michale obávám se že Vláďa myslí peníze za pořádání akcí:písek doprava atd.....
Já jsem reagoval na zmínku o nákupu stromů, kterou napsal Milan, a na tu myslím reagoval i Vláďa.
Michal