US M3A1 Scout Car z Tanwaldu
Re: US M3A1 Scout Car z Tanwaldu
Very good model. Super Pavlik.
Naposledy upravil(a) egorz dne 23 čer 2016, 02:34, celkem upraveno 1 x.
tak, kola jsem si přesně takto představoval, a vypadá to super, moc se ti to povidlo až se kola a disk doladí barevně a bude to pecka
Jardo tak počítej se mnou Jednu nápravu jsem dělal asi tak 10 až 12 hodin s technologiema které mám .pechy píše:
Pavle nemyslel sem celej model ale třeba ty nápravy nebo podvozky je jasný že dělat kompletní model je blbost.
Když bych vzal 200kč/1hod tak si spočítej na co by jedna náprava vyšla jen jako práce nepočítaje materiál (ložiska,soukolí,spoj.mat.).
Další věc kolik lidí tady něco staví a nechalo by si něco udělat za ty prachy tady prostě nejsme v Nemecku
aby si se mohl tímto a myslím opravdu jen tímto živit.
budeš u těch disků dodělávat i ty otvory?
Původně jsem chtěl ale pak jsem si uvědomil že by tam byla moc silná stěna a tak to nechám takhle jako že je za diskem brzdový buben (velký brzdový buben ).Shotek píše:budeš u těch disků dodělávat i ty otvory?
bude to cajk, myslím, že to doladíš barevně, třeba disk pod otvory cerny, vrchní disk zelený, prostě nějak to dle sebe zmákneš...to nemám strach
rozumím, chápu..pajak7 píše:Původně jsem chtěl ale pak jsem si uvědomil že by tam byla moc silná stěna a tak to nechám takhle jako že je za diskem brzdový buben (velký brzdový buben ).Shotek píše:budeš u těch disků dodělávat i ty otvory?
Dneska jsem upravoval zadní kola a to tak že jsem schoval upevňovací matici do vnitřku disku a ještě vyrobím pokličky.
Tady před úpravou
a tady po úpravě
Tady před úpravou
a tady po úpravě
krása , krása...at uz to jezdí
Ladiku udělal jsem jak si přeješ ale stálo to hodně volného času musel jsem přidělat i zadní nápravu a při té příležitosti jsem udělal minivideo jak si pomáhám třeba při řezání většího množství závitů.LK88 píše:...at uz to jezdí
Konkrétně na třmeny listového péra.
a tady výsledek
Video z minijízdy zatím bez řízení bude až se nahraje na trubku.
Naposledy upravil(a) sourekv dne 29 zář 2016, 21:41, celkem upraveno 2 x.