jaký doporučíte RC tank?
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
- Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov
Re: Líbí se Vám tento WEb ?
...Tak dost!! Okamžitě ven z vlákna, nebo zas nějaký návštěvník, v něm najde plky o nákupu modelu a ne to co se chce dovědět o oblíbenosti webu..Takže ti jež se Zorkou diskutujete, vemte ji jemně za rámě a doprovodte do Rubriky PORADNA A V NÍ DO TÉMATU -Jaký doporučíte rc tank...a užijme si tu docela roztomilou legraci všichni tam....KV-krátká verze, tak to mě sestřelilo... Zdravím (jedinou?) novou členku fóra je s ní bžunda..
nejde li o život, jde o hov .......
Já měl namysli ten tank, že se za čas rozpadne, nic jiného Vojtiš.Zorinka píše:Pánové, moc Vám všem děkuji. Sice mi ty názvy nic neříkají /KV=krátka verze?/ale těm částkám rozumím dobře.Toho tigra koupím, třeba přispěje otec. Jo a v mých letech už moc výdrž neřeším, pane Vojtiši.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Hm tak to je opravdu bez komentáře tady už tento web není o modelech začíná mě to tu taky celkem nudit,škoda
Kingtiger Sd.kfz. 182
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Asi by se to mělo celý smazat je to vlákno už momentálně stejně o nečem jiném.... Balcin chytil druhou mízu chudák neví do čeho se pouští..
Ještě nám pak prozrad odkud slečna je aby jsme veděli kam ti přijet dát první pomoc nebo tě dorazit
Ještě nám pak prozrad odkud slečna je aby jsme veděli kam ti přijet dát první pomoc nebo tě dorazit
Naposledy upravil(a) Jarin dne 10 pro 2013, 22:53, celkem upraveno 1 x.
Kingtiger Sd.kfz. 182
-
- PzKpfw II
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okr. Hodonín.
Re: jaký doporučíte RC tank?
Nazdárek.
KV 1 si určitě kup !! Raději ale s plastovými pásy. Nadměrná váha RC modelu tanku zatěžuje elektroniku (může shořet RX 18) a rychleji se i vybíjí pohonný akumulátor !!!
Vlastík
KV 1 si určitě kup !! Raději ale s plastovými pásy. Nadměrná váha RC modelu tanku zatěžuje elektroniku (může shořet RX 18) a rychleji se i vybíjí pohonný akumulátor !!!
Vlastík