Torro Panther Ausf.G
Re: Torro Panther Ausf.G
Uz ted je to superm se vsema detailama atd, kdyz si to vybavim to bude klassa, to kamo se ti fakt povedlo , jak dobry vyber tak i provedeni
Pánové jsem tu opět po delší době s dotazem Jak prosím Vás řešíte "upevnění figurek, jak posádky, tak tankoborníků na korbě (v poklopech) vozidla aby se Vám v terénu všelijak opile nekymácely nebo dokonce nepadaly? Já dumám že použiju neodymové magnetky (mám doma průměry od 1 do 3mm), jsou dostatečně silné aby udržely postavičku i když jeden z nich bude zevnitř korby a druhý zapuštěný v nohách (zadku) figurky.
ja pouzivam magnety a nebo gumu sticktackDrake píše:Pánové jsem tu opět po delší době s dotazem Jak prosím Vás řešíte "upevnění figurek, jak posádky, tak tankoborníků na korbě (v poklopech) vozidla aby se Vám v terénu všelijak opile nekymácely nebo dokonce nepadaly? Já dumám že použiju neodymové magnetky (mám doma průměry od 1 do 3mm), jsou dostatečně silné aby udržely postavičku i když jeden z nich bude zevnitř korby a druhý zapuštěný v nohách (zadku) figurky.
nedoym magnety jsou v poho, mam tak prichyceny i drevene bedny kanytry atd, kdyz ho zadlabnes do fiurky nebo jineho predmetu tak to drzi dobre a neni to ani videt
Díky pánové hodím to na ty neodymáky
Chcel by som sa spýtať,na tie malé 1 mm magnety?
Dajú sa zohnať?
Mám len 2,5-3mm zo štupľovych slúchatok.
Tak isto môžem odporučiť,písal som o tom vo Figúrkach.
solo
Dajú sa zohnať?
Mám len 2,5-3mm zo štupľovych slúchatok.
Tak isto môžem odporučiť,písal som o tom vo Figúrkach.
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Solo, zkusím se zeptat kluků, já sem tam kamarádům stříkám wargamingové modely na Flames of War nebo Bolt Action, jsou tam takové minimodely tanků a kluci tím mají právě připevněný věže, jednou jsem si vzal za práci se stříkáním právě magnetky, ale bohužel jsem se nezeptal odkud to berou. Zítra zavolám kamarádovi a dám sem odkaz.
Tak bylo to hodně rychlý byl na ICQ takže prej www.unimagnet.cz.
Poklona.
Super rýchla informácia.
Takto sa mi to páči!
Je to správa aj pre druhých
solo
Super rýchla informácia.
Takto sa mi to páči!
Je to správa aj pre druhých
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Já kupuji magnety na : http://www.magsy.cz
Když se vstoupí do oddílu neodymových magnetů je tam bohatý výběr.
Radek
Když se vstoupí do oddílu neodymových magnetů je tam bohatý výběr.
Radek