Vím o tom ale nesehnal jsem správné dřevo ani gumu tak jsem to udělal takhle, ještě to přijde zbrousit a natřít černý proužek imituící nalepenou gumu.romann píše:
mas to super.jeden detail: na vrchu kapoty mas dva kusky drotu,take valceky ako oporu sklopeneho okna. co som videl skutocne auta tak to su drevene hranoly ktore maju navrchu nalepenu gumu.
Jeep Willys 1/16 RC
Re: Jeep Willys 1/16 RC
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Januk píše:Nazdar vy nepochopení.
Já nechápu už od začátku tohoto vlákna.
Ten člověk musí mít ukrutnou šikovnost.
Pavlíku umělci občas zůstanou nepochopeni.
Moc krásné,
ještě chvíli na to budu koukat a začnu nahlas závidět, teď závidím tiše.
Honza
Proč závidět tiše. Já závidím nahlas !!!!
Pavle moc pěkný a jak stále opakuji, v 1/16 určitě jediný RC JEEP Willys V ČR !!!
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
nemusis pouzit drevo.pouzi tvrdy karton ,zlepis si hrubku aku potrebujes,gumu znazornis inym papierom,napr. vykresom budes mat v aute aj sofera?
zatím jsem nikoho nesehnal ty o nekom víš .romann píše:....... budes mat v aute aj sofera?
Budeš klepat z okénka .....vlastně on žádné nemápechy píše:Pavle já ti toho krasavce odřídím ale dej mi tam popelník ať ti to nezaseru.
Tak jsem zase trochu uklízel a našel pár věcí ze kterých jsem si poskládal řidiče Jeepa.
Hlava je Americký výsadkář,tělo (zbytek těla) je originál Heng Long Americký tankista a spodek je zbytek co jsem kdysi dostal od Vládi Mrštiny na mrtvolu k dělu.
Trochu jsem řezal brousil a takhle to zatím dopadlo.
Hlava je Americký výsadkář,tělo (zbytek těla) je originál Heng Long Americký tankista a spodek je zbytek co jsem kdysi dostal od Vládi Mrštiny na mrtvolu k dělu.
Trochu jsem řezal brousil a takhle to zatím dopadlo.
Jardo díky ale doutník nebude on v autě nekouří aby se to pak lépe prodávalo jako auto po nekuřákovi.
Tady jsem udělal pár obrázků při upravě figurky .
Je to tak trochu frankenstein ale jinak myslím že se povedlo.
Po zaschnutí a vytvrzení to trochu popřebrousí a bude .
Tady jsem udělal pár obrázků při upravě figurky .
Je to tak trochu frankenstein ale jinak myslím že se povedlo.
Po zaschnutí a vytvrzení to trochu popřebrousí a bude .
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
A kolik amerických soudruhů se vejde do takového Jeepa ???
Krásná práce Pavle.
Krásná práce Pavle.
mas to super,mohol by si odstranit tie traky a zbytok monterok a spravit vysadkara.
v aute sa pohodlne odvezu 4 osoby. za vojny ich mali nadbytok tak sa vozili po 2.cez boje v ardenach bolo kazde auto s 4 osobami podozrive,pochytali tak prislusnikov komanda steilau.