jaký doporučíte RC tank?
Re: jaký doporučíte RC tank?
Ještě zeptal... ten model co uvádím v odkazu je věrohodný skutečné předloze? Jestli odpovídá i ten maskáč nějaké jednotce?
Tiger I verze HL
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Dá se to po drobných úpravách i k nějáké jednotce přířadit /Waffen SS rok 1944 Normandie/petsild píše:Ještě zeptal... ten model co uvádím v odkazu je věrohodný skutečné předloze? Jestli odpovídá i ten maskáč nějaké jednotce?
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Už dohodl s kámošem na BB, podle mě lepší páč se na zásah budeme muset více snažit. Pravda zákluz hlavně na IR je super efekt než to cukání celého tanku.Jarin píše:Do toho bych klidně bez obav šel akorát místo na kuličky bych koupil se zákluzem tzn IR bojový systém. Většina kuličkárnu nahrazuje právě zákluzem.
Tiger I verze HL
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Ano jak na kuličky tak IR cukají oba takže je jedno jaký pořídí. Je to holt čína a jakákoliv vymoženost navíc se musí dodělat a nebo koupitpechy píše:petsild píše:Už dohodl s kámošem na BB, podle mě lepší páč se na zásah budeme muset více snažit. Pravda zákluz hlavně na IR je super efekt než to cukání celého tanku.Jarin píše:Do toho bych klidně bez obav šel akorát místo na kuličky bych koupil se zákluzem tzn IR bojový systém. Většina kuličkárnu nahrazuje právě zákluzem.
Já myslím že i BB bude cukat
Kingtiger Sd.kfz. 182
Ahoj
Jako kluk jsem si hrával s plechovým tankem T-55.Dříve narození si snad na něj vzpomenou .Ted jsem vášnivým hráčem WOT.Najednou jsem zatoužil prohánět i jiný tank,než ten virtuální.Chtěl jsem si koupit nějaký model TIGER I.Po přečtení fora(tiger-problémový model) a protože nejsem žádný modelář jsem usoudil,že to pravé je pro mě od firmy Beami Trade-Panzer IV Ausf. F1 1:16 B/ airsoft, HL-Torro.Prosím o radu,zda se jedná o slušný model(v rámci financí ) a zkušenosti s prodejcem.Popřípadě bych potřeboval poradit jinou možnost.Dík
Jako kluk jsem si hrával s plechovým tankem T-55.Dříve narození si snad na něj vzpomenou .Ted jsem vášnivým hráčem WOT.Najednou jsem zatoužil prohánět i jiný tank,než ten virtuální.Chtěl jsem si koupit nějaký model TIGER I.Po přečtení fora(tiger-problémový model) a protože nejsem žádný modelář jsem usoudil,že to pravé je pro mě od firmy Beami Trade-Panzer IV Ausf. F1 1:16 B/ airsoft, HL-Torro.Prosím o radu,zda se jedná o slušný model(v rámci financí ) a zkušenosti s prodejcem.Popřípadě bych potřeboval poradit jinou možnost.Dík
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
- Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov
Stačí důkladně prostudovat právě toto vlákno, až do roku jeho založení, nebo přímo typ PanzerIV...Vše, pokud to bylo třeba, tam je k nalezení...To tě nenapomínám, jen chci kolegům ušetřit práci s házením hrachu na zeď..Ono i já, když jsem začínal, taky jsem po přihlášení zde, nečtl pravidla fóra a hned se na všechno ptal a za čas se ode všech dověděl to samé co ty ode mne...wotan500 píše:Ahoj
Věř ale tomu,že jakmile uvidíš ty fotky zdejších úprav, asi se z tebe stane nechtěně modelář.. Zopakuji jen toto: ideální tank na okamžité ježdění, je Panzer III a IV a naprosto v základu špičkové KV 1...
nejde li o život, jde o hov .......
Četl jsem,četl. Proto jsem upustil s krvácejícím srdcem od Tigra.Vím,že chválíte KV 1.Ale mám prostě rád německou techniku.Spíš mě šlo o to,zda je cena za tank odpovídající a o Vaše zkušenosti s tímto prodejcem.Koupím si Pz IV,jen chci prostě vědět,zdá má někdo zkušenosti s tímto typem a s prodejcem.Co jsem zde četl,tak prodejce asi nic moc.
Za mě Beami O.K. nikdy žádnej problém, objednal jsem a třetí den jsem to měl na stole a to jsem objednával několikrát ! takže já doporučuji Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
WOT taky hraju a je to dobrej relax. Tiger I záleží taky kolik do něj zainvestuješ. Za víc peněz dostaneš dobrej základ s kovovou vanou kde už problémy s pásy minimalizuješ mám dva a oba v poho. Jinak Pz IV a i Beami trade naprosto v poho taky jsem nakupoval několikrát a vše v pořádku.
P.S doplň si do proilu odkud jsi třeba máš v okolí někoho kdo ti poradí a můžeš to okouknout na vlastní oči to je vždy lepší
P.S doplň si do proilu odkud jsi třeba máš v okolí někoho kdo ti poradí a můžeš to okouknout na vlastní oči to je vždy lepší
Kingtiger Sd.kfz. 182
Tiger má proklatě složitý podvozek i skutečná kočka nato trpěla vodící kola se zanášela bahnem a sajrajtem, který přes noc zamrzl a tank se stal nepojízdným. Taky jsem chtěl šáhnout po jiném modelu, ale ten pocit že mám tančíka ke kterému nemám vztah mi nedalo a znovu se vrátil k legendě a objednal ho, hold se budu muset úpravou tanku víc věnovat než vyjede do terénu no.wotan500 píše:Četl jsem,četl. Proto jsem upustil s krvácejícím srdcem od Tigra.Vím,že chválíte KV 1.Ale mám prostě rád německou techniku.
Tiger I verze HL