Jojo je to letované a proběhly i pevnostní zkoušky (vzal jsem kombinačky a zkoušel odlomit přiletovaný výstup na kardan a ani za boha nepovolil).Shotek píše: Ten spoj máš zacínovanej?
US M3A1 Scout Car z Tanwaldu
Re: US M3A1 Scout Car z Tanwaldu
dobrýpajak7 píše:Jojo je to letované a proběhly i pevnostní zkoušky (vzal jsem kombinačky a zkoušel odlomit přiletovaný výstup na kardan a ani za boha nepovolil).Shotek píše: Ten spoj máš zacínovanej?
a ohříváš to čím, plamenem?
Neblázní oheň ne, stačí klempířská 100W pájka mám tu takovou stařičkou předchůdce tohotoShotek píše:...a ohříváš to čím, plamenem?
http://www.kleste.cz/eshop/2440-konrad- ... t-310.html
jasný, starou klempířskou používám taky...pajak7 píše:Neblázní oheň ne, stačí klempířská 100W pájka mám tu takovou stařičkou předchůdce tohotoShotek píše:...a ohříváš to čím, plamenem?
http://www.kleste.cz/eshop/2440-konrad- ... t-310.html
Já nemyslel přímo autogen ale třeba mě se na kusy, kde je víc masa, docela osvědčil malý plynový hořák od proxonu. Plní se plynem do zapalovače a tím je to prohřátý jednadvě
Naposledy upravil(a) Shotek dne 11 čer 2016, 01:14, celkem upraveno 1 x.
Tak a je hotová i druhá strana ,kdyby byla frézka to by bylo teprve něco.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Krásná práce Pavle,ale celkem nechápu tvůj nákup dárce orgánů,když jsi prakticky použil jen minimum.Ty ses chtěl jen asi podívat,jak to mají a ošvihl jsi to.
Pěkný pěkný ACE
Vyskytl se problém ohledně poloos musel jsem jednu stranu zkrátit z 53 mm na 42 mm.
Poradil jsem si takhle:
Musím jenom udělat přesnou spojovací trubku a proletovat jí, tato je jen na zkoušku.
Poradil jsem si takhle:
Musím jenom udělat přesnou spojovací trubku a proletovat jí, tato je jen na zkoušku.