No pro začátečníka asi ne, až už ze mě bude fajnšmekr tak si umím představit si na to ušetřit, přestanu chodit na pivosourekv píše:V pripade elmodu a dospele rc soupravy nelze hovorit o zadne laci (7 - 8.000,-). To zda je to rozumny obnos ponecham stranou.dzejkob píše:To 2.4 GHz neni to už náhodou wi-fi? to se dá udělat na tank v nějak rozumné ceně? máme návod? to bude chtít asi nějaký ten elmod ne
V.
vzájemné rušení....
Re: vzájemné rušení....
116.Panzer model club Wiking
www.rctankmodel.cz
www.rctankmodel.cz
Poznámka k té částce. Je v ní obsaženo cca 2000,-- na oblíbenou RC soupravu Turnigy 9X.
Naposledy upravil(a) sourekv dne 13 črc 2011, 09:05, celkem upraveno 1 x.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Hm láká mě to ovšem budu si to moci dovolit až za hooooodně dlouho
Váš Šaryk
Jistou alternativou by mohlo být i toto:
DBCRC2, Converts HL to Hobby Radio &Tamiya compatible IR Battle system. Dle popisu to sice elektroniku HL nenahradí, ale doplní mj. o to, že lze připojit normální rádio.
http://rctankwars.com/Products.asp
DBCRC2, Converts HL to Hobby Radio &Tamiya compatible IR Battle system. Dle popisu to sice elektroniku HL nenahradí, ale doplní mj. o to, že lze připojit normální rádio.
http://rctankwars.com/Products.asp
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Ty jsi prostě elektrošpekulant.Jsem zvědavej,jak si poradíš s připojením zvedání kanonu u mého Elefanta.Je to oříšek.Na motoru jsou koncáky a já potřebuji aby to chodilo pořád dokola jak u HL.
Dej pokoj. Doposud se prudim s tim co jsem nasliboval v minulosti... Podivame se na to a uvidime.Milan píše:Ty jsi prostě elektrošpekulant.Jsem zvědavej,jak si poradíš s připojením zvedání kanonu u mého Elefanta.Je to oříšek.Na motoru jsou koncáky a já potřebuji aby to chodilo pořád dokola jak u HL.