M1 Abrams 1/12

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
jirkacbx
PzKpfw III
PzKpfw III
14
Lokalita: Sedliště u Nepomuka,Plzen-jih

Re: M1 Abrams 1/12

Příspěvek od jirkacbx »

Tak jsem Radkovi Dvořáčků zavolal.
Jelikož by úpravy stály víc než letitý osobák,co mi stojí v garáži,bude Abrams jezdit bez velkých překopávek,až holt dojezdí.
Ale zjistil jsem jedno pozitivum. 8-)
K tanku je dodávaný pack z 18ti tužkovek 9.6V a 800mAh.Na něj to jezdí tak 10 minut.
Zkusmo jsem připojil 6článek 3700mAh a tank se choval lépe,díky vyšším proudům.Takže to bude jedna z mála úprav.
Jinak u pokukuju po 16tině,jen si nevim moc vybrat cool
M41 Buldog prodán,v okolí nejsou lidi na blbnutí.
pajak7

Příspěvek od pajak7 »

Jinak u pokukuju po 16tině,jen si nevim moc vybrat
Co by jsi chtěl vybírat Americkejch Tanků je jen pár v 1/16 od Číňanů :US M41 Walker Bulldog ,US M26 Pershing a snad už brzi i u nás US M4 Sherman ;) ;) ;)
jirkacbx
PzKpfw III
PzKpfw III
14

Příspěvek od jirkacbx »

Tak po nainstalování lepších aku a konektorech G4,který používám v autech,je tank schopný provozu přes půl hodiny.A jelikož úprav by bylo až moc,přišlo pročítání fora,jak jinak ;)
Ve výběru se usadil nejdřív Buldog a Pershing.Pak přibyl T34,ale kdo ví jak to je s tim akupackem 9.6V,jistě z tužkovek.To má i Abrams a bída.
Tak hledání dál,pročítání asi na 3 hodiny cool a je nejspíš vybráno.
Buď Walker Bulldog od Techtoyz nebo KV-1 od Beami.
Množství potřebných úprav je na obou vcelku minimální.Vysloveně žádný model nepreferuji,jen nechci dělený kola jako na Tigru či Panzerech.
Navíc pěkný reference na KV-1 od Milana je tento na pomyslném prvním místě.Navíc doporučení od Radka Dvořáčků,který jsem na foru našel,mi přijde tak nějak jako plus.
A ted co radí ti zkušenejší ? 8-)
sakulajda
Moderátor
Moderátor
15
Lokalita: Dolní Kounice

Příspěvek od sakulajda »

jirkacbx píše:nejdřív Buldog a Pershing.Pak přibyl T34,ale kdo ví jak to je s tim akupackem 9.6V,
.....KV-1 od Beami.
......
Navíc pěkný reference na KV-1 od Milana ....
Na T-34 je spousta práce - hlavně nová elektronika - ten základ od Torro je děs
Buldog a Pershing ti popíše Pavel aneb Pajak
No a KV1 bych neváhal opravdu se Číňani vytáhli a po tom co sem viděl u Milana rozhodně kovovou vanu - je božská :!:

Na Beami se vykašli - moc draho - radši z německa http://www.asiatam.de i s poštou je to furt lepší
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
pajak7

Příspěvek od pajak7 »

Jak píše Sakulajda na Beami se vybodni a nakupuj v německu .
Já osobně z Američanů preferuji Pershinga né snad protože mám sám dva kusy ale proto že na podvozku než se začne sypat tak nemusíš dělat skoro nic snad jen ložiska na výstupech.Bulldog je nepovedený modelově co se týče měřítka( pásy, podvozek)Jinak taky mám doma dva kusi a spokojenost .KV čko je asi od Číňanů zatím to nejjj ;) ;) ;)
Milan
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov

Příspěvek od Milan »

Ale pozor.Na trhu je KV bez zvuku a kouře.Je podezřele levný a má ho Pelikán.Taky je tam ošizená elektronika.
jirkacbx
PzKpfw III
PzKpfw III
14

Příspěvek od jirkacbx »

To pajak7 : Modelovost,rozměry a podobně,mně u Bulldoga či jinýho tanku extra netrápí.Při předváděčkách pro děti nikdo jistě nebude kolem tanku běhat se šuplerou a měřit a kritizovat ;)

To Milan : Na tu osekanu verzi KV jsem už taky narazil.

Jinak z venku mi spíše blbosti,jako aku či díly na auta,nakupujou kamarádi.
A jelikož se manželce po představení KV a Bulldoga víc líbí Bulldog,tak si to brzo přihasí do sbírky modelů puffy
Milan
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov

Příspěvek od Milan »

Jinak největší novinka je Panther.Mám jej taky a je vynikající.Buldok proti němu nemá co do kvality šanci.
Má také již novou elektroniku a výborné jízdní vlastnosti.Mám přesně tohoto http://www.asiatam.de/product_info.php? ... e44ad96349
jirkacbx
PzKpfw III
PzKpfw III
14

Příspěvek od jirkacbx »

Tady je pro představu rozebranej pohonný pack z Abramse.
Docela jsem se zarazil,že TOHLE mělo pohánět tanka.http://www.jirkacbx.wz.cz/storage/20100 ... 010005.jpg
Rudyn
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.

Příspěvek od Rudyn »

Ahoj.

Jak je starý ten akublok z Abramse ? Podle té fotky se divím, že to ještě vůbec "vrtělo" motorama.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Odpovědět

Zpět na „Poradna“