určite ste viacerí postrehli že sa ináč zobrazujú príspevky
je to ine keď ste prihlásený resp nie ste prihlasený
každopádne fórum aktuálne poskytuje 2 typy zoraďovania
1 prezeranie nedávne témata bez prihlasenia, na 99% zobrazuje systém celé témata podľa času založenia a nie podľa nových príspevkov do fóra
2 prezeranie nových príspevkov aj k staršim tématám tu je ale potrebné v rýchlych odkazoch vybrat možnosť
aktivne témata
ja to teda robim na počítači lebo na mobile nato zle vidím
nedávná témata
Re: nedávná témata
Změnil jsem nastavení na 20 témat x 2 strany.Jarin píše: ↑18 čer 2024, 08:25 Ano chápu že se přesun jen připravuje. Jde o to že při přidání nového příspěvku byl zobrazen hned na začátku a teď jsem v neděli dával nové fotky a itak se zobrazuje v nových příspěvcích jen po přihlášení, po odhlášení nikdo nepozná že jsem nějaký přidal protože je ve svém chlivecku a ne jako dřív hned zkraje fóra. Díky
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Re: nedávná témata
Děkuji....sourekv píše: ↑20 čer 2024, 19:04Změnil jsem nastavení na 20 témat x 2 strany.Jarin píše: ↑18 čer 2024, 08:25 Ano chápu že se přesun jen připravuje. Jde o to že při přidání nového příspěvku byl zobrazen hned na začátku a teď jsem v neděli dával nové fotky a itak se zobrazuje v nových příspěvcích jen po přihlášení, po odhlášení nikdo nepozná že jsem nějaký přidal protože je ve svém chlivecku a ne jako dřív hned zkraje fóra. Díky
Kingtiger Sd.kfz. 182