Přátelský sraz 2022
Re: Přátelský sraz 2022
Pánové rád bych taky přijel.....tahle izolace a nemožnost pokecat, podiskutovat a pojezdit už mi nějak leze na mozek.
- Ivan
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Absolova 89, 624 00 Brno
Eště, že máme aspoň ty mobyly ...
Tankistům ZDAR
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Věřím, že nám to vyjde a na dva dny se sejdeme. Pro mne byly naše srazy vždycky hnací silou, abych stavěl
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
pro mne ne... já vždy popil a pak se léčil...
ale máte na mne dobrý vliv
ale máte na mne dobrý vliv
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Tak dávám návrh..... po konzultaci s kolegou
Penzion Iva.... pro některé již známá toť chýše... Albrechtice/Žďár, Jizerské hory
duben je ještě zima, květen budou Lešany a červen je jistota i na vyhřátý bazén tepelným čerpadlem
navrhuji 24.6.-26.6. a dá se i nějaký den přidat, jelikož už ve školách je s vysvědčením jasno a učitelé/rodiče už asi prudit nemají proč
rožnění na grillu, sauna, vyhřívaný bazén, sprchy, pivo, jídlo, nocleh zajištěn (polopenze 490,- Kč/děti do 12ti 320,-Kč )
na soukromém parkovišti vedle penzionu na plachtě 1m3 prosáté hlíny
možnost spaní pod vlastním stanem (po dohodě s majitelkou)nebo na pokojících v penzionu nebo klidně pod celtou
kola na výlet výhodou... krásný výlet ozubnicovou železnicí do Harrachova a zpět nebo kousek pro ty co nevědí o Muzeu obrněné techniky pana Janouška (20 min. autem)
výlet na protrženou přehradu na vrcholky Jizerských hor...
na kolech ....rašeliniště na Jizeře atd.
Penzion Iva.... pro některé již známá toť chýše... Albrechtice/Žďár, Jizerské hory
duben je ještě zima, květen budou Lešany a červen je jistota i na vyhřátý bazén tepelným čerpadlem
navrhuji 24.6.-26.6. a dá se i nějaký den přidat, jelikož už ve školách je s vysvědčením jasno a učitelé/rodiče už asi prudit nemají proč
rožnění na grillu, sauna, vyhřívaný bazén, sprchy, pivo, jídlo, nocleh zajištěn (polopenze 490,- Kč/děti do 12ti 320,-Kč )
na soukromém parkovišti vedle penzionu na plachtě 1m3 prosáté hlíny
možnost spaní pod vlastním stanem (po dohodě s majitelkou)nebo na pokojících v penzionu nebo klidně pod celtou
kola na výlet výhodou... krásný výlet ozubnicovou železnicí do Harrachova a zpět nebo kousek pro ty co nevědí o Muzeu obrněné techniky pana Janouška (20 min. autem)
výlet na protrženou přehradu na vrcholky Jizerských hor...
na kolech ....rašeliniště na Jizeře atd.
Termín i místo je fajn, už jsme tam byli, napsal jsem si to předběžně do kalendáře. Počkáme, co na to naše parta.
Vezmu oba kluky, možná je to naposledy, co pojede Frantík, přece jen mi z toho už vyrostl, kluk jeden.
Je dobře, že je to takhle s předstihem.
Díky Vláďo
Martin
Vezmu oba kluky, možná je to naposledy, co pojede Frantík, přece jen mi z toho už vyrostl, kluk jeden.
Je dobře, že je to takhle s předstihem.
Díky Vláďo
Martin
Já bych byl klidně i pro ten duben Ono už je stejně někdy v tu dobu doslova léto........
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
to jsou hory...duben je tam ještě zima...